ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το «μικρό σοκ» του υπουργού Επικρατείας και το «ντόμινο που δεν ξέρουμε πού καταλήγει»

Το «μικρό σοκ» του υπουργού Επικρατείας και το «ντόμινο που δεν ξέρουμε πού καταλήγει» Κύριο

11:25 - 25 Ιουν 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Οι διαδικασίες των προανακριτικών επιτροπών συνήθως δεν συγκινούν τους πολίτες, ειδικώς δε αν πρόκειται για δαιδαλώδεις υποθέσεις του παρασκηνίου, από τις οποίες ελάχιστες φορές προκύπτει νομικό αποτέλεσμα.

Στην περίπτωση ωστόσο της προανακριτικής για την δράση του Δ. Παπαγγελόπουλου, διαμορφώνεται μία εικόνα πολύ ευρύτερη, σε ό,τι αφορά την αντίληψη και τις αντιθεσμικές πρακτικές της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 

 

Με αφορμή τις αποκαλύψεις από την συνομιλία Παππά - Μιωνή, φάνηκε πώς ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε συστηματικά να στήσει ένα καθεστώς, με διώξεις κατά πολιτικών αντιπάλων και των οικογενειών τους και με παρεμβάσεις πρωτοφανείς στην Δικαιοσύνη. 

Υπό αυτό το πρίσμα, ο υπουργός Επικρατείας (και συνταγματολόγος), Γ. Γεραπετρίτης δηλώνει χαρακτηριστικά: «Εγώ βρίσκομαι σε ένα καθεστώς μικρού σοκ». 

Αυτό ανέφερε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και προσέθεσε ως προς το αν θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε γνώση όλων αυτών των σκοτεινών κυκλωμάτων: «Είναι μια διαδρομή η οποία κάθε φορά μας προσθέτει και ένα κομμάτι καινούριο», ενώ μίλησε και για «ένα ντόμινο, το οποίο δεν ξέρουμε που καταλήγει».

Τελευταία τροποποίηση στις 11:28 - 25 Ιουν 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.