ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«El Clasico» Γεωργιάδη - Πολάκη στη Βουλή

«El Clasico» Γεωργιάδη - Πολάκη στη Βουλή Κύριο

19:55 - 22 Ιουλ 2020
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Μία από τις... κλασικές πια μονομαχίες τους είχαν στη Βουλή, Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης, στο πλαίσιο της κοιν βουλευτικής διαδικασίας για την παραπομπή Παπαγγελόπουλου στη Δικαιοσύνη.

Ως την «χειρότερη συμμορία που πέρασε ποτέ απο την διακυβέρνηση του κράτους» χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης στην Βουλή μιλώντας για το πόρισμα της Προανακριτικής και είπε πως "οι σκευωροί θα πάνε φυλακή".

Τον κ. Γεωργιάδη διαδέχθηκε στο βήμα ο κ. Παύλος Πολάκης με αποτέλεσμα να υπάρξει σφοδρή σύγκρουση.

Π. Πολάκης: Την επόμενη φορά θα είμαστε αλλιώς. Χωρίς αυταπάτες. Πιο ώριμοι και αποφασιστικοί και προπαντός πιο αποτελεσματικοί. Εμείς δεν είμαστε με τον Πατακό είμαστε με τον Βελουχιώτη. Αυτή η κοινωνία σαφώς και θέλει να τιμωρηθούν αυτοί που την χρεοκόπησαν και αυτό θα γίνει. Οσο και αν είναι σκοτεινιά και καταχνιά μεγάλη θα την εβρει ο Ηλιος την πατησιά για να προβάλει πάλι.

Ο Αδ. Γεωργιάδης του απάντησε: Είπε ο κ. Πολάκης ότι την γλιτώσαμε λόγω παραγραφής και απιστίας. Απιστία διέπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ με την μη έκδοση δελτίου τιμών.

Η τιμή του Λουσέντις επι 4 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε μειώθηκε και άλλαξε τρόπο τιμολόγησης. Αν είναι απιστία η δική μου ενέργεια είναι απιστία και τα δικά σου 4 χρόνια. Αν εγώ δεν το έκανα για την τιμή της μάνα μου. Το ίδιο έκανες και εσύ κλέφτη και ψεύτη Πολάκη. Είστε ψεύτες και υποκριτές. Είστε ανθρωπάκια.

Εμείς κ. Πολάκη δεν θαυμάζουμε ούτε τον Πατακό ούτε τον Βελουχιώτη. Είμαστε με την κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Δεν είμαστε με τους κατσαπλιάδες.

Και ο Πολάκης επέμεινε: Εδώ ο άλλος μας είπε κατσαπλιάδες και θα το αφήσουμε έτσι; Εχεις το θράσος και λες ότι δεν αποδείχθηκε τίποτα. Υπάρχουν πορίσματα. Δεν ντρέπεστε;

Τελευταία τροποποίηση στις 20:00 - 22 Ιουλ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.