ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο εκτροχιασμός του Αλέξη Τσίπρα

Ο εκτροχιασμός του Αλέξη Τσίπρα Κύριο

10:50 - 08 Σεπ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Στις συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα, η σοβαρότητα και η αξιοπιστία του πολιτικού προσωπικού είναι ένα ζητούμενο και μία προϋπόθεση για την ανταπόκριση στις προκλήσεις και τις απαιτήσεις.

Στην συζήτηση της Δευτέρας στη Βουλή, με θέμα τον κορωνοϊό φάνηκε ότι δεν μπορεί κανείς να ελπίζει και πολύ στην σοβαρή στάση πολλών στελεχών της αντιπολίτευσης. 

 

Ο πιο απογοητευτικός ήταν μάλλον ο Αλέξης Τσίπρας. Μεταξύ όλων των άλλων, βρήκε αυτό να πει, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

 

«Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας που έχει περάσει στη χώρα είστε εσείς που υποσχεθήκατε στον ελληνικό λαό ανάπτυξη ισχυρή και φέρατε υπανάπτυξη 15% στο δεύτερο τρίμηνο του 2020. Να τελειώνουν τα αστεία, να τελειώνει αυτό το παραμύθι».

 

Πέραν της αμετροέπειας, η φράση είναι ενδεικτική για τις διαθέσεις και τις πρακτικές του κ. Τσίπρα. Τα είπε αυτά σαν να μην υπήρχε πανδημική κρίση, σαν να αναπτύσσεται η παγκόσμια οικονομία και η Ελλάδα να αποτελεί εξαίρεση…

 

Ωστόσο ο βαρύς, άκομψος και εν τέλει ανακριβής χαρακτηρισμός του κ. Μητσοτάκη ως «μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα», προερχόμενος από τον κ. Τσίπρα, είναι μάλλον η πιο αντιπροσωπευτική ένδειξη του πανικού στον οποίο έχει βρεθεί.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.