ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γεωργιάδης: «Φταίνε οι κάτοικοι στη Λέσβο που δεν έχουμε κλειστές δομές, ας μας πει ο ΣΚΑΪ γιατί δεν τους δείραμε»

Γεωργιάδης: «Φταίνε οι κάτοικοι στη Λέσβο που δεν έχουμε κλειστές δομές, ας μας πει ο ΣΚΑΪ γιατί δεν τους δείραμε» Κύριο

14:13 - 10 Σεπ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Οι πολιτικές παρενέργειες της δραματικής εξέλιξης στη Μόρια είναι ήδη ορατές, με κυβέρνηση και αντιπολίτευση να αλληλοκατηγορούνται και το πρόβλημα να οξύνεται, μετά την σχεδόν ολοσχερή καταστροφή της δομής από την πυρκαγιά της Τρίτης.

Μέσα στα όσα εκτυλίσσονται, εντύπωση προκάλεσε και μία παρέμβαση του Αδωνη Γεωργιάδη την Πέμπτη το πρωί. 

 

Ο υπουργός Ανάπτυξης επέρριψε ευθύνες και στους κατοίκους, οι αντιδράσεις των οποίων εμπόδισαν την κατασκευή νέας κλειστής δομής. 

 

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, για να γίνουν οι κλειστές δομές,  θα έπρεπε να πέσει ξύλο και όπως σημείωσε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ, «κανένας από εσάς, σίγουρα όχι εγώ και σίγουρα όχι η κυβέρνηση, δεν θα έλεγε να κάνουμε τις κλειστές δομές και να προκαλέσουμε εμφύλιο στη Λέσβο ή στη Χίο. Εγώ δεν θα συνηγορούσα ποτέ σε κάτι τέτοιο».

 

Εντύπωση ωστόσο προκάλεσε η αμέσως επόμενη παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης, ο οποίος έφτασε να προκαλεί τους δημοσιογράφους του καναλιού, το οποίο κατά τα άλλα είναι ένα από τα πλέον φιλόξενα για εκείνον. 

 

Είπε χαρακτηριστικά: «Αν είχανε πάει τα ΜΑΤ και πλακωνόντουσαν με τους κατοίκους για να φτιάξουμε την κλειστή δομή, θα με ρωτάγατε γιατί δέρνουμε τους κατοίκους; Την ξέρω αυτή τη δουλειά, την έχω κάνει και εγώ. Θέλετε να τους δείρουμε; Να πει τώρα ο ΣΚΑΪ γιατί δεν τους δείρατε. Πείτε το τώρα. Γιατί δεν το λέτε; Πείτε το. Αυτά σε μένα δεν περνάνε. Όχι σε μένα αυτά. Αν έχετε θάρρος, γράψτε από κάτω να πάτε να τους δείρετε».

 

Είναι βέβαια όλα αυτά ένα μέρος της θλιβερής πολιτικής καθημερινότητας και των παραστάσεων που δίνονται στα τηλεοπτικά στούντιο και στις οθόνες…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.