ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η... άβολη στιγμή που «κοινωνεί» ο Κουμουτσάκος

Η... άβολη στιγμή που «κοινωνεί» ο Κουμουτσάκος

17:27 - 18 Σεπ 2020
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να μαζέψει την κατάσταση με τον κορονοϊό και έχει αρχίσει ήδη να συζητά το ενδεχόμενο lockdown, σίγουρα είναι άβολο να βλέπει έναν υπουργό της να μην τηρεί τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας.

Δικαίως έχει προκαλέσει σάλο λοιπόν το γεγονός ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος, πήγε σε εκκλησία στο Ψυχικό και κοινώνησε χωρίς να λάβει κανένα μέτρο προφύλαξης κατά του νέου κορoνοϊού.

Και φυσικά η σχετική φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου. Άλλοι θεωρούν αντιεπιστημονική και απαράδεκτη τη στάση του υπουργού και άλλοι τη χαρακτηρίζουν ως «απάντηση» της κυβέρνησης της χώρας στους άθεους επιστήμονες (όπως πχ το site romfea.gr που τη δημοσίευσε πρώτο).

Ας μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα ο καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης, αναφερόμενος στα νέα μέτρα που λαμβάνονται, είχε δηλώσει ότι «προτού σταματήσουν οι οικονομικές δραστηριότητες και κλείσουν επιχειρήσεις θα πρέπει να σταματήσει η θεία κοινωνία».

Και δέχθηκε σφοδρές επιθέσεις από εκκλησιαστικούς κύκλους...

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.