ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σηκώνει κριτική ούτε από φιλικά του ΜΜΕ

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σηκώνει κριτική ούτε από φιλικά του ΜΜΕ Κύριο

16:49 - 21 Σεπ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μία άλλη έκφανση των εσωκομματικών ζητημάτων του ΣΥΡΙΖΑ ενδέχεται να φανερώνει ένα παραλειπόμενο από την μαραθώνια συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, την προηγούμενη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Όπως καταγγέλλουν οι συντάκτες της ιστοσελίδας tvxs.gr, την οποία έχει δημιουργήσει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, το συγκεκριμένο μέσο δεν έλαβε ερώτηση κατά τη διάρκεια της τετράωρης συνέντευξης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αυτό συνέβη για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια και οι συντάκτες της ιστοσελίδας εκτιμούν ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι «με αφορμή τον πρόσφατο ανασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ και τη νέα επικοινωνιακή του ομάδα, το Tvxs έγραψε δύο άρθρα με κριτικές παρατηρήσεις».

 

Όπως λένε «η  απάντηση δεν άργησε να έρθει: το Tvxs αποκλείστηκε από τη συνέντευξη τύπου του Α. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη».


Σύμφωνα με τους ίδιους, η διαδικασία των διαπιστεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ «αναδεικνύει μια νοοτροπία που έχει λιγότερη σχέση με την αριστερά και περισσότερη με τη λίστα Πέτσα».

Σημειώνεται ωστόσο ότι ο αποκλεισμός ΜΜΕ από τη διαδικασία των ερωταπαντήσεων στις συνεντεύξεις Τύπου είναι πάγια τακτική της Κουμουνδούρου και έχει στο πρόσφατο παρελθόν εφαρμοστεί σε βέρος εντύπων όπως Το Βήμα, το Πρώτο Θέμα, κ.ά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.