ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Πολάκης «τσίμπησε» και έτρεξε να υπερασπιστεί τον Τσίπρα

Ο Πολάκης «τσίμπησε» και έτρεξε να υπερασπιστεί τον Τσίπρα Κύριο

13:07 - 05 Οκτ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Είτε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αρχηγικό κόμμα και δεν θέλουν κάποιοι να το παραδεχθούν, είτε δεν είναι και κάποιοι θέλουν να τον κάνουν, είτε δεν ξέρει τις ακριβώς είναι και ψάχνεται, ένα μοιάζει να είναι σίγουρο. Τσακαλώτος και Πολάκης δεν θα έχουν καλά ξεμπερδέματα.

Μόλις λίγες ώρες έπειτα από την συνέντευξη του πρώην υπουργού Οικονομικών, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου σήμερα, στο «Βήμα», ο «σύντροφος» Σφακιανός θεώρησε ότι έπρεπε να του απαντήσει.

Ο κ. Τσακαλώτος είχε δηλώσει μεταξύ των άλλων ότι «το αρχηγικό κόμμα – που άλλωστε δεν είναι και στις προθέσεις του Αλέξη – είναι στα αζήτητα της Ιστορίας», καθώς και ότι «στον χώρο μας η προσωπολατρία δεν βρίσκει γόνιμο έδαφος».

Ο Πολάκης τα είδε αυτά ως αιχμές και έσπευσε με μία από τις γνωστές αναρτήσεις του να δηλώσει: «Αρχηγός χωρίς ομάδα είναι μηδέν, αλλά και ομάδα χωρίς αρχηγό είναι επίσης μηδέν», ενώ συμπλήρωσε και ότι «το καθοριστικό είναι η προσωπικότητα που θα ηγηθεί και θα συμπυκνώσει-πυροδοτήσει-κατευθύνει αυτή την κίνηση»

Για να μην αφήσει αμφιβολίες να αιωρούνται ως προς τον αποδέκτη του μηνύματός του, ανάφερε και το εξής: «Σκέψεις μετά που διάβασα κάτι συνεντεύξεις στην έγκριτη του ΔΟΜ....... περί αζήτητων της ιστορίας, την οποία ιστορία όλοι πρέπει να μελετάμε συνεχώς!!».

Μπορεί κανείς να είναι βέβαιος ότι όλα αυτά δεν σταματούν εδώ...

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.