ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Πράκτορας» της ΝΔ ο Κοντονής, λέει η Κουμουνδούρου

«Πράκτορας» της ΝΔ ο Κοντονής, λέει η Κουμουνδούρου Κύριο

15:35 - 08 Οκτ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Εχθροί παντού, συνωμοσίες και διαβολές. Με αυτό το τρίπτυχο είναι φανερό ότι πορεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ, κρίνοντας κανείς και από το πώς υποδέχθηκαν στην Κουμουνδούρου τις δηλώσεις και την παραίτηση από τη Κεντρική Επιτροπή του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή.

Ο πρώην υπουργός, διακεκριμένο στέλεχος της περιόδου 2015-2018, άσκησε κριτική στις αλλαγές που έγιναν στον Ποινικό Κώδικα από τον διάδοχό του, Μιχάλη Καλογήρου το καλοκαίρι του ’19, σημειώνοντας ότι αυτές ευνοούν τους καταδικασθέντες πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, και περιορίζουν τα όρια της αυστηρότητας των ποινών που είναι δυνατόν να τους επιβληθούν.

Ο κ. Κοντονής μάλιστα λέει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε προειδοποιηθεί σχετικά.

Για την ηγεσία του κόμματος, κάπου εκεί είναι τα όρια της αν(τ)οχής. Και επειδή τέτοια πράγματα δεν είναι δυνατόν να λέγονται, η ανακοίνωση ήταν η αναμενόμενη: «Οι δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή, που υιοθετούν την προπαγάνδα και τα fake news της ΝΔ, είναι απαράδεκτες και αντικειμενικά εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα εχθρικά προς την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

Κατά τα άλλα, την ίδια στιγμή στη Βουλή προτείνει τροπολογίες για στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων των καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.