ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κρύβει κάτι η κόντρα Ρουβά - Πολάκη;

Κρύβει κάτι η κόντρα Ρουβά - Πολάκη; Κύριο

11:04 - 10 Οκτ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η (κατα)δίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης φαίνεται ότι αναδεικνύεται ως καταλύτης για πολλά και διάφορα. Είναι δε φανερό και με έναν περίεργο τρόπο έμοιαζε αναπόφευκτο, ότι πυροδότησε εξελίξεις σχεδόν σε όλο το πολιτικό φάσμα.

Στον ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να σφάζονται, ή μάλλον βρήκαν μία νέα αφορμή, με φόντο τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα, που κατά μία εκδοχή μετριάζουν τις ποινές των καταδικασθέντων.

 

Την ίδια στιγμή, έστω και σπασμωδικά, ήρθαν στην επιφάνεια διάφορα παλαιά «φάλτσα» σημερινών βουλευτών της ΝΔ, που στο παρελθόν είχαν εκφραστεί με μία κάποια «επιείκεια» για τους Χρυσαυγίτες. 

Και μέσα σε όλα αυτά, προέκυψε και μία αναπάντεχη κόντρα ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Σάκη Ρούβα.

Εδώ και ημέρες οι δύο τους αλληλοκατηγορούνται με αναρτήσεις στο Facebook, ενώ ο διάσημος τραγουδιστής έχει αποστείλει εξώδικο στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή ο τελευταίος τον κατηγόρησε ως οπαδό της ΧΑ

Το τελευταίο (;) επεισόδιο σημειώθηκε την Παρασκευή, με νέα ανάρτηση του τραγουδιστή.

Αξίζει εδώ να θυμηθούμε ότι στις τελευταίες εκλογές το όνομα του Σάκη Ρούβα είχε ακουστεί αρκετά, ως πιθανού υποψηφίου με τη ΝΔ. Μήπως δρομολογείται πλέον και κάποια μεταπήδηση του στην πολιτική; Θα το δούμε…

 

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Ρούβα: 

sakisss

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.