ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Ανδρουλάκης λέει ότι έχει λόγο σοβαρό να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Ο Ανδρουλάκης λέει ότι έχει λόγο σοβαρό να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Κύριο

12:51 - 22 Οκτ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η κατάσταση στο ΚΙΝΑΛ φαίνεται ότι οδηγείται σε μάλλον δύσκολους δρόμους, δίχως να είναι ορατή μία διέξοδος από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει. Η Φώφη Γεννήματα έσπευσε να ανοίξει μία συζήτηση περί ηγεσίας, ανακοινώνοντας άκαιρα ότι θα είναι εκ νέου υποψήφια.

Θέλοντας και μη, η κουβέντα φούντωσε, ειδικά όταν η Εύα Καϊλή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι και εκείνη υποψήφια, λέγοντας στο Action 24 ότι εν πρώτοις δεν την απασχολεί, αλλά συμπληρώνοντας ότι «αν αλλάξουν οι συνθήκες βλέπουμε, τι να σας πω, σε δυο-τρία χρόνια, θα συζητήσουμε».

 

Πολύ πιο συγκεκριμένος ήταν πάντως ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος ουσιαστικά προανήγγειλε στο ίδιο κανάλι μία ημέρα αργότερα, την υποψηφιότητα του. 

Όταν ρωτήθηκε είπε σχετικά: «Όσο με αφορά, εγώ ήμουν υποψήφιος και το 2017. Οι λόγοι που πήρα τότε την απόφαση μου να είμαι υποψήφιος έχουν ενισχυθεί, διότι πιστεύω ότι η παράταξη μας μπορεί να παίξει έναν δυναμικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου, και ιδιαίτερα όταν βλέπω πως κυβερνά η ΝΔ και πως αντιπολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η παράταξη πρέπει να παίξει έναν πιο δυναμικό και πιο ουσιαστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας».

 

Το μεγάλο θέμα βέβαια είναι πότε θα γίνει συνέδριο και εκλογές για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Θα γίνουν το ’21, όπως πολλοί πιστεύουν και αναμένουν, καθώς συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια θητείας της κ. Γεννήματα, ή μήπως θα βρεθεί από την ηγεσία κάποια φόρμουλα ώστε να πάει η εκλογή για αργότερα; Το ερώτημα είναι βάσιμο, καθώς η διαδικασία ερμηνείας του καταστατικού είναι σε εξέλιξη στη Χαριλάου Τρικούπη…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.