ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ με τον Μητσοτάκη… παρατηρητή

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ με τον Μητσοτάκη… παρατηρητή Κύριο

05:57 - 26 Οκτ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Παρακολουθώντας κανείς την συζήτηση επί της πρότασης μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα το Σαββατοκύριακο, αισθανόταν το άκαιρο του πράγματος, την αγγαρεία που έκαναν ακόμη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ουσία δεν υπήρχε καμία, η δικαιολόγηση της μομφής ως μεθόδου πίεσης για να αποσυρθεί ο νέος πτωχευτικός κώδικας, δεν έπειθε ούτε τον Τζανακόπουλο. 

 

Αυτό που παραπλεύρως της συζήτησης μπορούσε να διαπιστώσει κανείς, ήταν μία αγωνία και ένας διαγκωνισμός μεταξύ κομμάτων της αντιπολίτευσης. Ειδικότερα, μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, καθώς φαίνεται ότι ο Τσίπρας και η Γεννήματα έχουν καταλήξει ότι στο μεταξύ τους συσχετισμό δυνάμεων θα παιχθεί το πολιτικό παιχνίδι στο προσεχές διάστημα. 

 

Υπό αυτήν την έννοια, η προσπάθεια του ενός να υπερθεματίσει έναντι του άλλου σε αντικυβερνητικό μένος, είχε ένα ενδιαφέρον, φανέρωνε όμως και έναν ετεροπροσδιοσιμό, που τελικά καταλήγει και σε μία ματαίωση. 

 

Όλα αυτά φαίνεται πάντως ότι γίνονται ερήμην των πολιτών, καθώς άλλα προέχουν και όσα λάθη και παραλείψεις και αν κάνει η κυβέρνηση, ρεαλιστικές προτάσεις δεν ακούγονται από πουθενά αλλού…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.