ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μεγάλη γκάφα του Μπάιντεν: μπέρδεψε τον Τραμπ με τον Μπους (vid)

Μεγάλη γκάφα του Μπάιντεν: μπέρδεψε τον Τραμπ με τον Μπους (vid) Κύριο

14:08 - 26 Οκτ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Κατά τα φαινόμενα οι εκλογές της ερχόμενης εβδομάδας στις ΗΠΑ θα είναι οι πιο παράξενες των τελευταίων δεκαετιών. Όχι μόνο λόγω του περιβάλλοντος στο οποίο διεξάγονται, όχι απλώς επειδή ο Τραμπ έχει ξεχαρβαλώσει κάθε κανόνα του πολιτικού παιχνιδιού, αλλά και επειδή ακόμη και η όποια δυναμική εμφανίζεται να έχει σήμερα ο Τζο Μπάιντεν, πολύ εύκολα μπορεί να εξανεμιστεί.

Ειδικά, αν ο υποψήφιος των Δημοκρατικών κάνει τόσο χονδροειδή λάθη, όπως αυτό που έκανε σε διαδικτυακή συνέντευξή του. Όπως φαίνεται και ακούγεται, ο κ. Μπάιντεν επιχειρεί να πει ότι τέσσερα ακόμη χρόνια με τον Τραμπ θα είναι καταστροφή, ωστόσο ξεκινώντας την φράση του μιλάει για κάποιον «Τζορτζ» - προφανώς είχε στο μυαλό του το ν Τζορτζ Μπους.

Παρεμπιπτόντως, τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούσε η πληροφορία ότι ο ρεπουμπλικανός πρώην Πρόεδρος αναμενόταν να κάνει δημόσια παρέμβαση στήριξης του Μπάιντεν.

Με γκάφες όπως αυτή, που ενισχύουν και τις απόψεις εκείνων που αμφιβάλλουν για την πνευματική κατάσταση του Μπάιντεν, είναι φανερό ότι το παιχνίδι έχει πολύ δρόμο ακόμη και μπορεί να κριθεί σε σημεία που δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή…

 

{https://www.youtube.com/watch?v=aAR8OAOdzr4}

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.