ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Ομπάμα κλέβει την παράσταση με μαγικό τρίποντο (vid)

Ο Ομπάμα κλέβει την παράσταση με μαγικό τρίποντο (vid) Κύριο

12:00 - 02 Νοε 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Με λίγες ώρες να απομένουν έως τις κρίσιμες εκλογές στις ΗΠΑ, ένας πρώην πρόεδρος κλέβει την παράσταση με το τέλος της προεκλογικής δραστηριότητας.

Είναι φυσικά ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει ενταχθεί στην ομάδα υποστήριξης του Τζο Μπάιντεν. Σε κάθε εμφάνιση του ωστόσο και παρά τις καλές του προθέσεις, ο Ομπάμα είναι αυτός που συγκεντρώνει όλη την προσοχή και τη δημοσιότητα, κάποιες φορές με εντυπωσιακό τρόπο. 

 

Όπως το προηγούμενο Σάββατο, όπου ο πρώην πρόεδρος βρέθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας του Μπάιντεν στο Φλιντ του Μίσιγκαν. Εκεί επισκέφθηκε και το κλειστό γυμναστήριο της πόλης και έδειξε ότι δεν απλώς λάτρης του μπάσκετ, αλλά και ικανότατος σουτέρ. 

 

Όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο που ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος ανέβασε στο twitter, η άνεση με την οποία σουτάρει ένα τρίποντο από τη γωνία του γηπέδου, είναι αντίστοιχη ενός επαγγελματία παίχτη. 

 

Το μόνο που δεν είναι βέβαιο είναι αν η λάμψη του αστεριού του Ομπάμα κάνει καλό στον κάπως νωθρό Μπάιντεν, ή αν η σύγκριση μεταξύ των δύο γεννά άλλες σκέψεις…

 

{https://twitter.com/BarackObama/status/1322679224692604928}

Τελευταία τροποποίηση στις 11:31 - 02 Νοε 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.