ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αν άκουγαν τον Δημήτρη Λιάκο στο ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν πολύ καλύτερα

Αν άκουγαν τον Δημήτρη Λιάκο στο ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν πολύ καλύτερα Κύριο

14:55 - 02 Δεκ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Εκνευρισμός και αναστάτωση έχει προκληθεί στην Κουμουνδούρου, όπου φαίνεται ότι τα προβλήματα τους είναι κάτι σαν Λερναία Ύδρα.

Ενώ λοιπόν δε τους κάθεται τίποτε και όπου πάνε να μπαλώσουν μία τρύπα ανοίγει μία άλλη, οι δηλώσεις του πρώην οικονομικού σύμβουλου του Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη Λιάκου, άναψαν φωτιά. 

 

Ο κ. Λιάκος, σύμβουλος σήμερα στη Eurobank, μίλησε στο Βήμα της Κυριακής, με αφορμή τη δημοσιοποίηση της Εκθεσης Πισσαρίδη. Σε αντίθεση με τον επίσημο ΣΥΡΙΖΑ, δεν την απέρριψε συλλήβδην, αντιθέτως επισήμανε ότι όλα τα στελέχη της Επιτροπής είναι αξιοσέβαστοι επιστήμονες και ότι υπάρχουν αρκετά και σημαντικά θετικά στοιχεία στην έκθεση. 

 

Υπογράμμισε βέβαια και ενστάσεις, όπως για τις προτάσεις σχετικά με την αυτονομία των σχολικών μονάδων, το ασφαλιστικό, τα εργασιακά, αλλά εν μέρει και για τα κόκκινα δάνεια, ενώ και εκείνος είπε ότι είναι αναπόφευκτη μία αντιπαράθεση βάσει ιδεολογικών διαφορών. 

 

Αυτό που σημείωσε όμως και μάλλον ενόχλησε πολύ, ήταν ότι η αντιπολίτευση δεν πρέπει να γίνεται προς την Επιτροπή Πισσαρίδη, αλλά προς την κυβέρνηση, ενώ τόνισε και ότι είναι ατελέσφορη η τακτική που έχει επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν μιλάει για «ασφαλιστικό-Πινοσέτ» και άλλα παρεμφερή. 

 

Κατά τον κ. Λιάκο, η συζήτηση για την έκθεση θα πρέπει να γίνει με επιστημονικούς όρους και δίχως κραυγές. Και φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν δυσανεξία σε αυτά…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.