ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Την «πασίδηλη αναποτελεσματικότητα» της κυβέρνησης διαπίστωσε η Αραμπατζή

Την «πασίδηλη αναποτελεσματικότητα» της κυβέρνησης διαπίστωσε η Αραμπατζή Κύριο

12:37 - 17 Δεκ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Δεν ήταν μόνο η Τάνια Ελευθεριάδου που χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό «επιδειξία» προφανώς αγνοώντας την πραγματική σημασία της λέξης, ούτε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, που είπε ότι η Ελλάδα είναι ζηλευτή χώρα ως προς τον αριθμό θανάτων από covid, που έδωσαν κάποιο ενδιαφέρον στην συζήτηση του Προϋπολογισμού, η οποία ολοκληρώθηκε την Τρίτη.

Αντίστοιχα φραστικά ατοπήματα υπήρξαν πολλά και από πολλούς, ωστόσο μεταξύ αυτών ξεχώρισε ένα της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Φωτεινής Αραμπατζή. 

 

 Ήταν τόσο μεγάλο, που προκάλεσε αρχικώς έκπληξη σε όσους την άκουσαν, έως ότου καταλάβουν ότι ήταν ένα απλό σαρδάμ. Φάνηκε όμως και πώς μία λέξη μπορεί να κάνει τη ζημιά και πάντως, δικαιολογεί και μία απορία, από τη στιγμή που οι περισσότεροι βουλευτές διαβάζουν τις ομιλίες τους. 

 

Είπε η κυρία Αραμπατζή τα εξής: «Γι’ αυτό και απεδείχθη ότι η αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πασίδηλη. Στα νερά του Αιγαίου, στον Εβρο, στην οικονομική και υγειονομική διαχείριση του κορονοϊού». 

 

Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν διόρθωσε το φραστικό της λάθος, παρά συνέχισε κανονικά. Ήταν ωστόσο σαφές ότι λέγοντας «αναποτελεσματικότητα» εννοούσε ακριβώς το αντίθετο…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.