ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Χαρδαλιάς δηλώνει ΑΕΚτζής και θέλει να απαλλαγεί από το κινητό του

Ο Χαρδαλιάς δηλώνει ΑΕΚτζής και θέλει να απαλλαγεί από το κινητό του Κύριο

15:35 - 03 Ιαν 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν σίγουρα ένα από τα πρόσωπα της προηγούμενης χρονιάς. Η δράση του ήταν συνυφασμένη με την διαχείριση της πανδημίας και διαμορφώθηκε γι’ αυτόν η εντύπωση του αυστηρού και του σκληρού, ο οποίος είχε αναλάβει την τήρηση των περιοριστικών μέτρων.

Σε μία από τις λίγες επικοινωνιακές του κινήσεις, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έδωσε μία διαφορετική συνέντευξη, την οποία ανέβασε και στα κοινωνικά δίκτυα. Μίλησε σε παιδιά, μέλη της ΜΚΟ «Άτρακτος» και παρουσίασε ένα διαφορετικό προφίλ. 

 

Με ύφος πατρικό και διαφορετικό από εκείνο με το οποίο τον έχει συνηθίσει ο κόσμος, είπε μεταξύ των άλλων, ότι με τις δύο κόρες του δεν είναι τόσο αυστηρός. Και σε ό,τι αφορά το… κυνήγι του κορονοϊού είπε: «Τον βλέπω τον κορονοϊό στον ύπνο μου, τον κυνηγάω, μου φεύγει, πάει σε άλλες περιοχές».   

 

Τι θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έκανε αν δεν υπήρχε η πανδημία;, ήταν μία άλλη ερώτηση. «Θα πετούσα το κινητό μου σε μια λίμνη και δεν θα το ψάρευα ποτέ», απάντησε. Δύσκολο να το πιστέψει κανείς, δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι ο κ. Χαρδαλιάς είναι πολιτικός.  Πάντως εξήγησε ότι έχει το ίδιο νούμερο εδώ και 32 χρόνια, θέλοντας να πει ότι το γνωρίζουν πολλοί - κάποιο μικρό λάθος έκανε όμως, αφού το 1988 δεν υπήρχαν κινητά. 

 

Μας ενημέρωσε επίσης ότι είναι ΑΕΚτζής…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.