ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Λοβέρδος βάζει πολύ δύσκολη άσκηση στη Φώφη

Ο Λοβέρδος βάζει πολύ δύσκολη άσκηση στη Φώφη Κύριο

13:16 - 14 Ιαν 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μάλλον απίθανο είναι το ενδεχόμενο να τερματιστεί η γκρίνια στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ, έπειτα από την νέα απόφαση της Φώφης Γεννηματά, με την οποία «καθαίρεσε» τον Ανδρέα Λοβέρδο από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.

Ο ίδιος έδωσε την Πέμπτη ένα δείγμα των προθέσεων του και της γραμμής στην οποία θα κινηθεί, βάζοντας σκοπίμως πολύ ψηλά τον εκλογικό πήχυ για το κόμμα και συνεπώς για την κ. Γεννηματά.   Όπως είπε στο «Θέμα 104,6», στόχος είναι να υπερδιπλασιάσει το ΚΙΝΑΛ τα ποσοστά του, που σημαίνει από το 8,1% να εκτοξευθεί στο 16-17%. 

 

«Αν το τρίτο κόμμα δεν μεγαλώσει, μοιραία θα βρεθεί μπροστά στο δίλημμα με ποιον θα πάει και αν επιλέξει να μην πάει με κανέναν, θα είναι ένα κόμμα που δεν επηρεάζει τίποτα και θα εκτιμάται απλώς ότι έχει ωραίες απόψεις, όπως το ΚΚΕ», είπε ο κ. Λοβέρδος, υιοθετώντας και αυτό που συνηθίζει να λέει ο Βαγγέλης Βενιζέλος, όταν σημειώνει ότι το ΚΙΝΑΛ θα μετατραπεί σε ένα ΚΚΕ του Κέντρου. 

 

Πόσο ρεαλιστικοί είναι οι στόχοι που θέτει ο κ. Λοβέρδος; Με τα σημερινά δεδομένα, ελάχιστα. Και επειδή οι εκλογές δεν είναι αύριο-μεθαύριο, γίνεται κατανοητό ότι ο κύκλος της εσωστρέφειας στο ΚΙΝΑΛ δεν θα κλείσει σύντομα…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.