ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το θέμα δεν είναι ποιος θα διαδεχτεί τον Τσίπρα, αλλά ότι γίνεται κουβέντα

Το θέμα δεν είναι ποιος θα διαδεχτεί τον Τσίπρα, αλλά ότι γίνεται κουβέντα Κύριο

14:12 - 17 Ιαν 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η συζήτηση δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται, αλλά στην παρούσα συγκυρία ίσως να έχει σημασία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών (και με πιο πρόσφατο αυτό του Βήματος της Κυριακής), στην Κουμουνδούρου και τα πέριξ της έχει αρχίσει να γίνεται μία συζήτηση για την επόμενη ημέρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα για το ποιος θα μπορούσε να είναι ο επόμενος, μετά τον Τσίπρα.

 

Έπειτα από τις τελευταίες εσωτερικές ανακατατάξεις και τα «ρεύματα» που δημιουργήθηκαν (σε μία περίεργη επιστροφή στο παρελθόν…), έπεσε στην άτυπη συζήτηση το όνομα του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ως πιθανού επόμενου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ταιριαστό και βολικό, καθώς ο Σακελλαρίδης δεν είχε «λερώσει τα χέρια του» με τα μνημόνια και είχε απομακρυνθεί εγκαίρως. 

 

Και για όσους δεν θυμούνται, ο πρώτος που άνοιξε τη συζήτηση ήταν προ μηνών ο Τσακαλώτος, που είχε «χρίσει» ως δυνάμεις διαδόχους, στελέχη της νέας γενιάς, που θα μπορούσαν να είναι η Αχτσιόγλου, ο Τζανακόπουλος, ο Ηλιόπουλος.

 

Παρά τα ταύτα και καθώς φυσικά όλα αυτά διαψεύδονται, το θέμα δεν το ποιος θα διαδεχθεί τον Τσίπρα. Είναι ότι γίνεται κουβέντα. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.