ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Καταγγέλλουν ελλιπή αστυνόμευση του Μετρό, αλλά δεν θέλουν και την ενίσχυση της!

Καταγγέλλουν ελλιπή αστυνόμευση του Μετρό, αλλά δεν θέλουν και την ενίσχυση της! Κύριο

11:33 - 19 Ιαν 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Σύγχυση και μόνο σύγχυση είναι φανερό ότι επικρατεί στην αξιωματική αντιπολίτευση και αυτή εκδηλώνεται σε κάθε φράση, ανακοίνωση και σχόλιο.

Ένα από τα τελευταία δείγματα βρίσκει κανείς στο κείμενο που εξέδωσαν από κοινού οι Νίκος Παππάς και Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή το περιστατικό του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη στο Μετρό. 

 

Εκεί λοιπόν, οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν… απαντήσεις από τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, καθώς και τη διοίκηση του ΟΑΣΑ, «για ποιους λόγους δεν φυλασσόταν από την ΕΛ,ΑΣ ο σταθμός του Μετρό» στην Ομόνοια. 

 

Αφότου όμως οι τα δύο διακεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εγκαλούν τους δύο υπουργούς για ελλιπή φύλαξη του Μετρό, αμέσως μετά τάσσονται κατά της ίδρυσης ειδικού Σώματος αστυνόμευσης, το οποίο εξήγγειλε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής!

 

Αναφέρουν σχετικά: «Το υπουργείο Μεταφορών δια του κ. Καραμανλή εξαγγέλλει ως λύση την αστυνομία Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, ζηλεύοντας τη δόξα της υπουργού Παιδείας, για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία. Δεν έχει κατανοήσει ακόμη και σήμερα τις τεράστιες ευθύνες και τις ολιγωρίες, μέσα στην υγειονομική κρίση, για τις αστικές συγκοινωνίες, σε συνέχεια όσων απαράδεκτων έχουν συμβεί με τον κατ’ εξαίρεση διαγωνισμό των οδηγών στην ΟΣΥ και με τις ελλείψεις προσωπικού σε κρίσιμες ειδικότητες στη ΣΤΑΣΥ».

 

Στην ίδια λοιπόν ανακοίνωση καταγγέλεται, αφενός η ελλιπής αστυνόμευση και, απορρίπτεται, αφετέρου, η ενίσχυση της.

Δεν θα έπρεπε να εκπλήσσει το φαινόμενο, απλώς θα πρέπει να ανοίξει τα μάτια σε όσους ελπίζουν και φαντάζονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να γίνει κάτι άλλο…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.