ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πολλά νεύρα στο ΚΙΝΑΛ, καταγγέλλουν τους δημοσκόπους

Πολλά νεύρα στο ΚΙΝΑΛ, καταγγέλλουν τους δημοσκόπους Κύριο

12:15 - 01 Φεβ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το ότι στο ΚΙΝΑΛ κάτι πολύ άσχημο συμβαίνει το γνωρίζουν όλοι και δεν θέλει και πολλή κουβέντα. Το κόμμα είναι καθηλωμένο σε ποσοστά μονοψήφια και χαμηλότερα από τα επίπεδα του 8% των τελευταίων εκλογών - και αυτό συμβαίνει σε όλες τος δημοσκοπήσεις.

 

Ωστόσο, ένα στέλεχος του κόμματος, ο Βασίλης Κεγκέρογλου, από τα κορυφαία της ομάδας Γεννηματά, επέλεξε με αφορμή την τελευταία έρευνα της Metron Analysis να επιτεθεί στην εταιρεία και τον επικεφαλής της Στράτο Φαναρά, ότι κάνει στημένες δημοσκοπήσεις. Και το έκανε με μία ανάρτηση στο twitter, προφανής με αφορμή ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό εύρημα της δημοσκόπησης: ότι 92% των ψηφοφοφόρων του ΚΙΝΑΛ κρίνουν θετικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

 

Η νευρικότητα είναι πρωτοφανής, η συναίσθηση της πραγματικότητας μάλλον ελλιπής και πάντως, αυτό που δείχνουν να μην μπορούν να αξιολογήσουν στο ΚΙΝΑΛ είναι ένα άλλο εύρημα της έρευνας: ότι δεύτερη σε δημοφιλία πολιτική αρχηγός είναι η Φώφη Γεννηματά. Ίσως να δυσκολεύονται επειδή κι αυτό είναι στα όρια του (μεγάλου) παραδόξου…

 

{https://twitter.com/BKegeroglou/status/1355831932974755843}

Τελευταία τροποποίηση στις 12:20 - 01 Φεβ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.