ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο επίμονος (σε δηλώσεις) υπουργός 

Ο επίμονος (σε δηλώσεις) υπουργός  Κύριο

14:31 - 01 Φεβ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Εδώ και μερικές εβδομάδες διακηρύχθηκε ότι υιοθετείται και εφαρμόζεται μία νέα επικοινωνιακή πολιτική για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των μέτρων κατά της συνεχιζόμενης εξάπλωσης πανδημίας.

Το «υποτίθεται» σημειώνεται επειδή ενώ σε γενικές γραμμές έχει τηρηθεί η αρχή ότι οι εκτιμήσεις γίνονται σε εβδομαδιαία βάση και οι ανακοινώσεις κάθε Παρασκευή, παρατηρείται μία σχεδόν μόνιμη παραφωνία. 

 

Δεδομένου ότι διαπιστωμένα οι περισσότεροι (αναρμόδιοι) υπουργοί έχουν είτε περιορίσει τις πολλές εμφανίσεις, είτε τις ανακοινώσεις σχετικά με τα τηρούμενα ή σχεδιαζόμενα μέτρα, υπάρχει ένας ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος. 

 

Είναι ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έχει καθημερινή παρουσία στα ΜΜΕ και προαναγγέλει βήματα, τα οποία είναι άγνωστο αν έχουν αποφασιστεί. Προ δεκαημέρου, οι παρεμβάσεις του προκάλεσαν και την παρέμβαση του ιδίου του Πρωθυπουργού, ο οποίος από τη Βουλή έβαλε τέλος σε φημολογίες και εικασίες ως προς τα επόμενα μέτρα. Τη Δευτέρα, ο κ. Γεωργιάδης και πάλι μίλησε για το ενδεχόμενο ενός νέου αυστηρού lockdown. Κάτι που φυσικά όλοι έχουν εμπεδώσει και δεν συνιστά και τόσο απαραίτητη δήλωση…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.