ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Τσίπρας ονειρεύεται και αναρωτιέται «τι θα πρωτοκαταργήσει»

Ο Τσίπρας ονειρεύεται και αναρωτιέται «τι θα πρωτοκαταργήσει» Κύριο

13:27 - 03 Φεβ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Για όσους αναρωτιούνται για την απουσία έμπνευσης και, τελικά, ουσίας στον αντιπολιτευτικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας φροντίζει να δίνει απαντήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αυτό συνέβη και την Τρίτη, όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε σε διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Δημοκρατία & εκπαίδευση: η κυβερνητική απειλή και η απάντηση της κοινωνίας». 

 

Εκεί ξεκίνησε την παρέμβασή του με μία πολύ… δυναμική παρατήρηση: «Χαμογελώ διότι, με τόσα που γίνονται το τελευταίο διάστημα, δεν ξέρω τι θα είναι αυτό που θα πρέπει να πρωτοκαταργήσουμε όταν δοθεί η δυνατότητα και δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες ώστε ο ελληνικός λαός να δώσει την εντολή για μια προοδευτική διακυβέρνηση στον τόπο», είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Οι συνομιλητές του χαμογέλασαν, καθώς φαίνεται ότι στο ίδιο παράλληλο σύμπαν κινούνται και εκείνοι. 

 

Ωστόσο, η ουσία είναι ότι κανείς τους, του ιδίου του κ. Τσίπρα συμπεριλαμβανομένου, δεν συναισθάνονται ότι οποιαδήποτε παραπομπή στο «… με ένα νόμο κι ένα άρθρο», μόνο γέλιο ή, στην καλύτερη περίπτωση, αδιαφορία προξενεί. 

 

Για να μην μιλήσει κανείς για το πόσο θα αργήσει να «δοθεί η δυνατότητα»…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.