ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βορίδης για Ικαρία: «Αναπόφευκτες οι εκδηλώσεις αγάπης»…

Βορίδης για Ικαρία: «Αναπόφευκτες οι εκδηλώσεις αγάπης»… Κύριο

12:47 - 08 Φεβ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ομολογουμένως ισχυρή δόση χιούμορ είχε η απάντηση του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την εικόνα της συγκέντρωσης σε σπίτι στην Ικαρία, όπου παραβρέθηκε το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Βορίδης είπε σχετικώς: «Όταν εμφανίζεται πολιτικός, μάλιστα του διαμετρήματος και της εμβέλειας του συγκεκριμένου πρωθυπουργού, του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος -τι να κάνουμε τώρα, και τον σέβεται και τον αγαπά ο ελληνικός λαός, θα υπάρχουνε αναπόφευκτα ό, τι μέτρα και να πάρεις, κάποιες εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού προς το πρόσωπό του. Με όλα τα μέτρα».

 

Το περιστατικό έφερε την κυβέρνηση και το επιτελείο του Πρωθυπουργού σε δύσκολη θέση, ωστόσο φαίνεται ότι το λάθος αναγνωρίστηκε, κρίνοντας και από τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη, την Κυριακή το βράδυ. («Σε κάθε περίπτωση, στις μελλοντικές περιοδείες του Πρωθυπουργού θα καταβληθεί κάθε δυνατή φροντίδα ώστε να μην δημιουργηθεί καμία εσφαλμένη εικόνα»).

 

Παρά ταύτα, απαντήσεις σαν κι αυτή του κ. Βορίδη μπορούν να χαρακτηριστούν υπό μία έννοια αφοπλιστικές, σε μία προσπάθεια να μαζευτούν τα ασυμμάζευτα…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.