ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Χρυσοχοΐδης, Πιερρακάκης μετρούν δυνάμεις εν όψει… εκλογών

Χρυσοχοΐδης, Πιερρακάκης μετρούν δυνάμεις εν όψει… εκλογών Κύριο

13:44 - 11 Φεβ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Γενικευμένη είναι η αίσθηση εδώ και καιρό ότι οι προερχόμενοι από το ΠαΣοΚ εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, είναι από τα δημοφιλέστερα στελέχη της κυβέρνησης.

 

Η αίσθηση αυτή επιβεβαιώνεται από μία νέα δημοσκόπηση, η οποία καταγράφει δημοφιλίες υπουργών και βουλευτών εν όψει… εκλογών. Υπάρχει τελικά τέτοια προετοιμασία; Γιατί από όσα επισήμως γνωρίζουμε οι εκλογές θα γίνουν το 2023.

 

Όπως και να έχει, στην έρευνα της Opinion Poll για την ηέκτρονική εφημερίδα Political, καταγράφονται εντυπωσιακές δημοσκοπικές επιδόσεις δύο στελεχών που προέρχονται από το ΠαΣοΚ. Του Κυριάκου Πιερρακάκη στην Α’ Αθηνών και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Δυτική Αττική και στον Νότιο Τομέα. 

 

Ο πρώτος συγκεντρώνει ποσοστό 28,6% στην Α’ Αθηνών, ποσοστό ωστόσο που είναι αρκετά χαμηλότερο από το 48,5% που συγκεντρώνει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

 

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδη πάντως καταγράφει σαρωτικά ποσοστά, ειδικά στον Δυτικό Τομέα. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συγκεντρώνει στην συγκεκριμένη περιφέρεια ποσοστό 51%, το οποίο είναι και το υψηλότερο όλων στο σύνολο της έρευνας. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης «μετρήθηκε» και στον Νότιο Τομέα, όπου έρχεται δεύτερος με 34,3%, πίσω από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, που καταγράφει ποσοστό 49,8%.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.