ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αυτοκτονικός ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμάζει εμπάργκο και στην ΕΡΤ; 

Αυτοκτονικός ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμάζει εμπάργκο και στην ΕΡΤ;  Κύριο

15:07 - 13 Φεβ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το ότι στο ΣΥΡΙΖΑ ζουν σε ένα δικό τους, παράλληλο σύμπαν, διαπιστώνεται και τεκμηριώνεται πλέον, όσο δεν διστάζουν να εκστομίζουν διάφορες ακρότητες, που ενοχλούν ακόμη και τους δικούς τους ψηφοφόρους.

Το τελευταίο τους, ξεδιάντροπο εφεύρημα είναι ότι η σημερινή ΕΡΤ αποτελεί το κέντρο της κυβερνητικής προπαγάνδας, λες και δεν θυμούνται όλοι τα χάλια της δημόσιας τηλεόρασης επί των ημερών Παππά, Καψώχα, Ακριβοπούλου και σία. 

 

Ακόμη και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στη Βουλή για απόκρυψη του θέματος της Ικαρίας, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι το ρεπορτάζ προβλήθηκε κανονικά στα δελτία ειδήσεων. Και μιλούν για ένα χαρτί που αναρτήθηκε στην αίθουσα παραγωγής, με δήθεν άνωθεν εντολή να «πνιγεί» το θέμα. 

 

Ζητούν επίσης με ανακοίνωση τους να προβάλλονται φωτογραφίες  του παραιτηθέντος διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη με την υπουργό Πολιτισμού Λινά Μενδώνη και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, περιφρονώντας κάθε αρχή νομιμότητας. 

 

Με ανακοίνωση της Κουμουνδούρου την Παρασκευή ζητούν την παραίτηση του προέδρου της ΕΡΤ Κωνσταντίνου Ζούλα και τον ορισμό διοίκησης με διακομματική συναίνεση. Γιατί δεν το έκαναν άραγε εκείνοι; 

 

Και μήπως αν δεν γίνουν αυτά θα επιβάλουν εμπάργκο και στη δημόσια τηλεόραση, όπως είχαν κάνει στο ΣΚΑΪ, μέχρι να το σπάσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας με εκείνη την προεκλογική του συνέντευξη; 

 

Στις αυτοκτονικές επιλογές είναι εθισμένοι ούτως ή άλλως. Η συνέχεια θα φανεί επί της οθόνης…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.