ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Λοβέρδος λέει ότι θα εκτοπίσει τον Μητσοτάκη από το Κέντρο, αλλά πώς;

Ο Λοβέρδος λέει ότι θα εκτοπίσει τον Μητσοτάκη από το Κέντρο, αλλά πώς; Κύριο

13:36 - 15 Φεβ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η κινητικότητα στον πολιτικό στίβο μπορεί να μοιάζει περιορισμένη, όμως συνεχείς είναι οι ενδείξεις για τις διεργασίες σε όλα τα κόμματα.

 

Ένα από τα πλέον δραστήρια πολιτικά στελέχη είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ως γνωστόν έχει ουσιαστικά ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ και έχει προκαλέσει αρκετή δυσφορία στη Φώφη Γεννήματα και τον κύκλο που την περιβάλλει. 

 

Παρά το υποτιθέμενο μορατόριουμ που είχε συμφωνηθεί, ο κ. Λοβέρδος δίνει συνεντεύξεις και κάνει δηλώσεις. Στην πλέον πρόσφατη (στο timeline.gr) μίλησε για πολλά. Μεταξύ των άλλων ότι θα έκανε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των υγειονομικών της πρώτης γραμμής, αλλά διατύπωσε και καθαρά πολιτικές διακηρύξεις. Η πλέον χαρακτηριστική: «Αν γίνω αρχηγός, μπορώ να εκτοπίσω το Μητσοτάκη από το Κέντρο». 

Η δήλωση έχει ένα ενδιαφέρον, καθώς κατ’ αρχές συνιστά παραδοχή αυτού που διαπιστώνουν όλοι, εκτός από το ΣΥΡΙΖΑ και κάποιους στο ΚΙΝΑΛ. Ότι δηλαδή ο Μητσοτάκης έχει ήδη καταλάβει το Κέντρο. Τώρα, το πώς ακριβώς μπορεί να εκτοπιστεί, έχει ένα ενδιαφέρον. 

Μπορεί να μείνει κι αυτό μία από τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες του Ανδρέα Λοβέρδου, όπως και το ότι ήθελε να δείρει τον Αλέξη Τσίπρα…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.