ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Τσίπρας ζητεί συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής και ορίζει μόνος του την ημέρα

Ο Τσίπρας ζητεί συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής και ορίζει μόνος του την ημέρα Κύριο

05:35 - 17 Φεβ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Οι κινήσεις εντυπωσιασμού στις οποίες καταφεύγει ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ γενικά, έχουν ένα στοιχείο γραφικότητας και εκπλήσσουν, κυρίως ως προς την ρηχότητα τους.

 

Πέραν των ασύμμετρων κραυγών, ο κ. Τσίπρας αποφάσισε σε μία νέα κίνηση να βάλει στο παιχνίδι του και τον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασιούλα. Το ίδιο είχε κάνει προ εβδομάδων και με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, ζητώντας συνάντηση μαζί της και κάνοντας αντιπολίτευση στο Προεδρικό Μέγαρο. 

 

Με την νέα του πρωτοβουλία ο κ. Τσιώτρας ζητεί διαμαρτύρεται με επιστολή του στον κ. Τασούλα για «αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά» και διάφορες πρακτικές της κυβέρνησης και ζητεί συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής. 

 

Πέραν του ότι προξενεί απορία ο λόγος για τον οποίο ζητεί συνάντηση, αφού τα έχει ήδη διατυπώσει γραπτώς τα παράπονα του, εντύπωση προκαλείται και από κάτι άλλο. 

 

Ο κ. Τσίπρας είναι αυτός που ζητεί τη συνάντηση, αλλά ορίζει και τον τόπο (το γραφείο του Προέδρου στη Βουλή), αλλά και την ημέρα (Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου). 

 

Τουλάχιστον παράδοξα όλα αυτά και ενδεικτικά της αγωνίας. Πάλι καλά πάντως που δεν όρισε και την ώρα…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.