ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αντανακλαστικά και αποφάσεις

Αντανακλαστικά και αποφάσεις Κύριο

16:11 - 22 Φεβ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Είναι φανερό ότι - με κάποια καθυστέρηση, είναι η αλήθεια - στην κυβέρνηση αντιλαμβάνονται την σημασία της υπόθεσης Λιγνάδη και τα λάθη που έχουν γίνει.

 Και επειδή πολλά δεν μπορεί να κρύβονται για καιρό, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Ακης Σκέρτσος μίλησε το πρωί στον ΣΚΑϊ και άδειασε ουσιαστικά την υπουργό Πολιτισμού, λέγοντας ότι η επιλογή του Δημήτρη Λιγνάδη «έπασχε», ενώ ανέφερε και ότι είχε ζητηθεί η παραίτηση του. 

 

Πότε ακριβώς συνέβη αυτό δεν είναι σαφές, πάντως η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη επέμεινε λίγη ώρα αργότερα στην εκδοχή ότι η παραίτηση υποβλήθηκε και έγινε δεκτή, ενώ άδειασε και εκείνη την Λίνα Μενδώνη, μιλώντας για κακή επικοινωνιακή διαχείριση και ατυχείς χαρακτηρισμούς εκ μέρους της υπουργού στην συνέντευξη Τύπου της προηγούμενης Παρασκευής. Παρά ταύτα, αναφέρθηκε ότι αυτά δεν είναι λόγοι αποπομπής.

 

Αν κάτι πάντως φανερώνουν όλα αυτά είναι ότι απαιτούνται πλέον ταχύτερα αντανακλαστικά και καίριες αποφάσεις προτού κάποια ζητήματα ξεφύγουν από τον έλεγχο…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.