ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τι να πεις για το ΕΣΥ μετά τον Δρίτσα; 

Τι να πεις για το ΕΣΥ μετά τον Δρίτσα;  Κύριο

13:55 - 03 Μαρ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Όσοι λένε ότι «δεν τους θέλει» εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, δικαιώνονται καθημερινώς. Ξεπερνώντας την επιλογή να «υιοθετήσουν» τον Κουφοντίνα και όλες τις αθλιότητες που εκστομίζονται με αφορμή την υπόθεση, βλέπουμε ότι κάθε μέρα που περνά, στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν μπορούν να αποφύγουν τις «ατυχείς» δημόσιες τοποθετήσεις.

Ο Δρίτσας είπε ότι κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17Ν, μετά είπε περίπου ότι δεν ήξερε τι έλεγε, ο ΣΥΡΙΖΑ άργησε μία ολόκληρη ημέρα να βγάλει ανακοίνωση και να πει ότι δεν τρέχει και τίποτε, μετά έρχεται ο Μπαλάφας και λέει ότι η κυβέρνηση θέλει να πεθάνει ο Κουφοντίνας για να αλλάξει η ατζέντα και ποιος ξέρει τι θα ακολουθήσει. 

 

Μάλλον δεν το καταλαβαίνουν, αλλά έχουν παγιδευτεί σε ένα αδιέξοδο, από το οποίο είναι αμφίβολο αν θα βγουν ποτέ. 

 

Μία ένδειξη για τις αστοχίες τους σημειώθηκε την Τρίτη. Ενώ το κόμμα, η νεολαίοι του, ο Δρίτσας και ένα σωρό άλλοι έδιναν τη μάχη για τα δικαιώματα του Κουφοντίνα, ο Τσίπρας είχε στήσει μία παράσταση για να μας πει τις προτάσεις του για το ΕΣΥ. Ασχέτως της εύλογης απορίας, «γιατί δεν τα έκανε όλα αυτά ή δεν τα ξεκινούσε έστω όσο ήταν κυβέρνηση;», η ημερίδα είχε κάποιο ενδιαφέρον, μεταξύ όλων των άλλων και επειδή σε αυτή συμμετείχε ο Ηλίας Μόσιαλος με μία πολύ αξιόλογη εισήγηση. 

 

Παρά ταύτα, όλα αυτά πήγαν από επικοινωνιακής άποψης άκλαυτα. Αυτό δεν οφείλεται ούτε στην κακιά ΕΡΤ, ούτε στην αντι-ΣΥΡΙΖΑ συνωμοσία. 

 

Οφείλονται στο ότι δεν πείθουν κανέναν, όταν έχεις κάνει εικόνισμα τον Κουφοντίνα…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.