ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τα εύσημα του Σχοινά στον Πιερρακάκη

Τα εύσημα του Σχοινά στον Πιερρακάκη Κύριο

15:00 - 05 Μαρ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Συμπληρώνοντας έναν χρόνο πανδημίας (και διαχείρισής της σε υγειονομικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο), μπορεί εύκολα πλέον κανείς να κάνει μία ανασκόπηση και να καταγράψει πού πήγαν τα πράγματα καλά, πού υπήρξαν αστοχίες, ποια πολιτικά πρόσωπα ανταποκρίθηκαν στις περιστάσεις και ποια κρίθηκαν ανεπαρκή.

 

Δίχως να κάνει κανείς κάποιον αναλυτικό απολογισμό, ίσως το πρώτο πεδίο που έρχεται στο μυαλό ως προς το πόσο διευκόλυνε την διαχείριση, είναι αυτό του ψηφιακού εκσυγχρονισμού. Από τη δημιουργία του 13033, έως την παράκαμψη της γραφειοκρατίας και σήμερα στην δημιουργία της πλατφόρμας για τους εμβολιασμούς, το αρμόδιο υπουργείο υπό τον Κυριάκο Πιερρακάκη, μάλλον  παίρνει βραβείο. 

 

Αυτό σημείωσε μεταξύ των άλλων και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, κατά την επίσκεψη του την Πέμπτη στο εμβολιαστικό κέντρο εμβολιασμού «Προμηθέας» στο Μαρούσι. Όπως είπε, σημαντικός συντελεστής της επιτυχίας των εμβολιασμών,  είναι ότι η Ελλάδας έχει στη διάθεσή της «την τελειότερη τεχνολογική πλατφόρμα για ραντεβού».

 

Όταν έλθουν οι εκλογές, προφανώς και όλα αυτά θα μετρήσουν για τον κ. Πιερρακάκη. Και μάλλον πολλοί ακραιφνείς νεοδημοκράτες θα θλιβούν…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.