ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δεν βοηθούν και πολύ Κυρανάκης και Πλεύρης…

Δεν βοηθούν και πολύ Κυρανάκης και Πλεύρης… Κύριο

14:06 - 10 Μαρ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Φαίνεται πως το ζήτημα της βίας, όπως μας προέκυψε, δίχως να υπάρχει το περιβάλλον του 2008 ή του 2012-2015, θα απασχολήσει για κάποιο καιρό και πιθανώς να διαμορφώσει ένα πολιτικό σκηνικό.

Εξηγήσεις μπορεί να υπάρχουν πολλές, αλλά και η πολιτική σπέκουλα στο μπάχαλο από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους είναι πασίδηλη. 

 

Υπό αυτό το πρίσμα και με δεδομένες τις ευθύνες, υπάρχει και το στοιχείο της αντιμετώπισης και διαχείρισης της όλης κατάστασης από την κυβέρνηση. 

 

Έως τώρα έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα αμηχανίας, καθυστερημένων αντιδράσεων, άστοχων παρεμβάσεων και κάποιες τάσεις συγκεκριμένων προσώπων να αυτονομηθούν από την κεντρική γραμμή διαχείρισης. 

 

Είναι ζήτημα για παράδειγμα η πρωτοβουλία Κυρανάκη να δημοσιοποιήσει στοιχεία του θύματος αστυνομικής βίας στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Είναι όμως ζήτημα και ότι κοινοβουλευτικό στέλεχος της ΝΔ, ο Θάνος Πλεύρης, έσπευσε να δηλώσει ότι ίσως αναλάβει την υπεράσπιση των αστυνομικών που καταγγέλθηκαν. Ασυμβίβαστο δεν υπάρχει, πολιτικά όμως προκύπτει ένα θέμα.

 

Προφανώς, τίποτε από τα δύο δεν βοηθάει στην εκτόνωση, ούτε και στέλνει σωστά μηνύματα και μάλλον θα πρέπει να το δουν κάποιοι στην κυβέρνηση…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.