ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εδώ γελάνε: Γιατί ο Τσίπρας (λέει ότι) δεν ζητάει εκλογές

Εδώ γελάνε: Γιατί ο Τσίπρας (λέει ότι) δεν ζητάει εκλογές Κύριο

14:32 - 18 Μαρ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το τι λέει ο Αλέξης Τσίπρας ίσως δεν έχει και τόση σημασία, παρά μόνο αν τα αξιολογήσει κανείς ως χαρακτηριστικά δείγματα διαστρέβλωσης και αποπροσανατολισμού.

Υποστηρίζει για παράδειγμα εσχάτως, ότι η κυβέρνηση κατέστησε τον Κουφοντίνα πολιτικό παράγοντα, ενώ ο ίδιος στήριζε τις διαδηλώσεις υποστήριξης του και έκανε δηλώσεις υπέρ του.

Και επίσης, ενώ μιλάει για πολιτικό μορατόριουμ, εννοεί να μην νομοθετεί η κυβέρνηση, προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να μην ενθαρρύνει ή διοργανώνει διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις. 

 

Το πιο χαριτωμένο όμως ήταν αυτό που είπε το πρωί της Πέμπτης στο OPEN, ως προς το γιατί δεν ζητάει εκλογές, αφού η κυβέρνηση τα έχει κάνει θάλασσα. 

 

Η απάντηση του προσφέρει ένα χαμόγελο ή και γέλιο, αναλόγως της διάθεσης του καθενός. 

 

«Δεν ζητάμε εκλογές γιατί είμαστε σοβαρή πολιτική δύναμη», ανέφερε. «Οταν έχουμε τούτη την ώρα πάνω από 7.500 νεκρούς, 600 ανθρώπους να χαροπαλεύουν διασωληνωμένοι, άλλους 130 να ψάχνουν να βρουν κρεβάτι, να ζητήσω εγώ εκλογές;», συνέχισε.

 

Και με βάση τα όσα προσέθεσε, θα μπορούσε κανείς να αξιολογήσει την απάντηση περί σοβαρότητας, αν θυμηθούμε το 2014, όταν επέβαλε εκλογές σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για τη χώρα: «Δεν θα γίνουμε μια τυχοδιωκτική δύναμη. Δεν ζητάμε την εξουσία για την εξουσία»…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.