ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κρύβει κάτι το σχόλιο της Διαμαντοπούλου για την επίταξη των γιατρών;

Κρύβει κάτι το σχόλιο της Διαμαντοπούλου για την επίταξη των γιατρών; Κύριο

13:59 - 22 Μαρ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η Άννα Διαμαντοπούλου μπορεί να έχει απομακρυνθεί από την συμβατική πολιτική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια, ωστόσο δεν μπορεί κανείς εύκολα να υποστηρίξει ότι έχει αποσυρθεί από την πολιτική - μάλλον το αντίθετο.

Παρεμβάσεις έκανε και θα συνεχίσει να κάνει μέσω του «Δικτύου», ενώ πρόσφατα είχε μία πολύ καλή πορεία στην διαδικασία αξιολόγησης για τον/την επόμενο/-η επικεφαλής του ΟΟΣΑ, φτάνοντας στην τελική τριάδα. 

 

Η επιλογή της από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για αυτήν την υποψηφιότητα είχε προκαλέσει και πάλι τη γνωστή συζήτηση για για την αξιοποίηση των πρώην στελεχών του ΠαΣοΚ από τον Πρωθυπουργό, με άλλους να ικανοποιούνται γι’ αυτό και άλλους, στον σκληρό πυρήνα της ΝΔ, να ενοχλούνται. 

 

Όπως και να ‘χει και όσο παραμένει άγνωστο αν θα υπάρχει και συνέχεια στην προσέγγιση Μητσοτάκη - Διαμαντοπούλου, η πρώην επίτροπος έκανε μία πολιτική παρέμβαση μέσω twitter τη Δευτέρα το πρωί, σχολιάζοντας την απροθυμία μεγάλου μέρους του ιατρικού προσωπικού να συμβάλλει στη μάχη κατά της πανδημίας, με αποτέλεσμα την επίταξη της εργασίας από την κυβέρνηση. 

 

Η κυρία Διαμαντοπούλου έγραψε, συντασσόμενη με τις προσπάθειες της κυβέρνησης: 

 

{https://twitter.com/adiamantopoulou/status/1373904070902177793}

Τελευταία τροποποίηση στις 14:05 - 22 Μαρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.