ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το χαμόγελο του Τσίπρα για τα χιλιάδες κρούσματα και η αντίδραση της ΝΔ

Το χαμόγελο του Τσίπρα για τα χιλιάδες κρούσματα και η αντίδραση της ΝΔ Κύριο

17:24 - 31 Μαρ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν κρύβει ότι έχει ποντάρει πολιτικά τα ρέστα του στην πανδημία και στην εκμετάλλευση της δύσκολης φάσης των τελευταίων εβδομάδων. Κάθε του ομιλία, με οποιαδήποτε αφορμή, από την πανδημία ξεκινά, και υποτίθεται ότι εμφορείται από την ανησυχία του για το Σύστημα Υγείας, τις ανθρώπινες ζωές, του υγειονομικούς κλπ.

Παρά ταύτα, τις διαδηλώσεις τις ενθαρρύνει, τα μέτρα τα κατακρίνει και τίποτα εναλλακτικό δεν προτείνει.

Η εργαλειοποίηση αυτή της πανδημίας φανερώνεται σε ένα στιγμιότυπο από τη τηλεδιάσκεψη που είχε με εκπροσώπους του κλάδου της εστίασης. Σε ένα σημείο και ενώ μιλάει για τον υψηλό αριθμό κρουσμάτων της Τρίτης, φαίνεται ότι γελάει, προσπαθώντας να υπονοήσει ότι δεν θα έπρεπε να έχει μείνει για τόσους μήνες κλειστή η δραστηριότητα και ενώ τα κρούσματα ήταν λιγότερα από τώρα, που αρχίζει να συζητείται το άνοιγμα.

Το θέμα έσπευσε φυσικά να καταγγείλει η ΝΔ, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Όσο και αν προσποιείται ο κ. Τσίπρας ότι ανησυχεί για την εξέλιξη της πανδημίας, η χαρά του δεν κρύβεται. Συνεχίζει το «όχι σε όλα» κάνοντας συγκρίσεις με τον Νοέμβριο που ο δείκτης θετικότητας ήταν πολύ υψηλότερος και δεν είχαμε στη διάθεσή μας εμβόλια και self tests. Το χαμόγελό του, όταν μιλάει για κρούσματα και διασωληνωμένους, τα λέει όλα. Επισυνάπτουμε το σχετικό βίντεο από τις σημερινές δηλώσεις του».

Το επίμαχο στιγμιότυπο είναι στο 1'30" στο βίντεο που ακολουθεί

 

 

 

 

{https://www.youtube.com/watch?v=cEePeDB4_KQ}

Τελευταία τροποποίηση στις 17:35 - 31 Μαρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.