ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Λιτό (αλλά με ενδιαφέρον «μενού») το γεύμα Μητσοτάκη - Στουρνάρα

Λιτό (αλλά με ενδιαφέρον «μενού») το γεύμα Μητσοτάκη - Στουρνάρα Κύριο

13:52 - 27 Απρ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το γεύμα εργασίας μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Γιάννη Στουρνάρα ήταν ένα από τα θέματα της ημέρας (Δευτέρας 26 Απριλίου), ωστόσο λόγω επικαιρότητας και συγκυρίας πέρασε στα ψιλά.

Προφανώς και το αντικείμενο της μακράς μεταξύ τους συζήτησης ήταν η εξυγίανση των τραπεζών και είναι γνωστό ότι ο κεντρικός Τραπεζίτης έχει πολύ πιο τολμηρές και προτάσεις από τον «Ηρακλή ΙΙ» για ουσιαστική λύση του προβλήματος. 

 

Σύμφωνα με το dark room του new money.gr, η συζήτηση μπήκε και σε λεπτομέρειες, με τον διοικητή της ΤτΕ να επισημαίνει ότι σήμερα υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες λόγω και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, οι οποίες ωστόσο δεν θα υπάρχουν για πάντα. 

 

Σημειώνεται επ’ αυτού ότι ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού Ακης Σκέρτσος, σε συνέντευξη του στο Βήμα της Κυριακής σημειώνει ότι η πρόταση Στουρνάρα για τη λύση μέσω της δημιουργίας bad bank δεν έχει «καεί», έστω και αν θεωρήθηκε σε αυτή τη φάση «ακριβή». 

 

Ως προς τα περιφερειακά της συνάντησης, μια αξία έχει το μενού, που περιελάμβανε μπακαλιάρο με άγριο ρύζι και βραστά λαχανικά. Νηστίσιμο δεν είναι ακριβώς, όμως φανερώνει και πώς Μητσοτάκης και Στουρνάρας διατηρούνται σε τέτοια φόρμα…

Τελευταία τροποποίηση στις 14:10 - 27 Απρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.