ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι «υποσημειώσεις» για τους εμβολιασμούς και το φωτεινό παράδειγμα του Ξανθού

Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι «υποσημειώσεις» για τους εμβολιασμούς και το φωτεινό παράδειγμα του Ξανθού Κύριο

12:05 - 18 Μαϊ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί τη γνωστή και προβληματική στάση στο θέμα των εμβολιασμών, κρατώντας τις αποστάσεις του και μιλώντας (δια στόματος Τσίπρα) για «ξεστοκάρισμα» εμβολίων, υπονομεύοντας ουσιαστικά την προσπάθεια, κάποιες ηχηρές εξαιρέσεις ίσως έχουν τη σημασία τους.

Και αυτό ισχύει και για το υγειονομικό πεδίο (ως παρότρυνση προς τους πολίτες να εμβολιαστούν) και στο πολιτικό (ως αποστασιοποίηση από τα αλλοπρόσαλλα του Τσίπρα). 

 

Μετά τον Νίκο Φίλη, ο οποίος είχε καλέσει με ανάρτηση του τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο της AstraZeneca, ο τομεάρχης υγείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Ανδρέας Ξανθός έκανε την μέχρι στιγμής πιο κατηγορηματική δήλωση (μέσω twitter) μεταξύ των συντρόφων του, υπέρ των εμβολιασμών και μάλιστα με το σκεύασμα που ο Τσίπρας έλεγε ότι πάει για «ξεστοκάρισμα». 

 

Η ανάρτηση του κ. Ξανθού έχει και σαφές πολιτικό μήνυμα, όταν επισημαίνει «χωρίς επιφυλάξεις και “υποσημειώσεις”». Σε ποιον απευθύνεται; Θέλοντας και μη στον αρχηγό του, που είναι ο πρωτομάστορας των «υποσημειώσεων»…

 

{https://twitter.com/andreasxanthos/status/1394220345847123969};

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.