ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Έκλεισαν την Ηρώδου Αττικού και με απαγορευτικά. Γιατί;

Έκλεισαν την Ηρώδου Αττικού και με απαγορευτικά. Γιατί; Κύριο

10:50 - 21 Μαϊ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Επί σειρά ετών και ιδίως επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχε γίνει πολλή συζήτηση και δικαιολογημένα, για το μόνιμο κλείσιμο της Ηρώδου Αττικού, συνήθως με την παράταξη οχημάτων της αστυνομίας, με πολύ ιδιαίτερες και απαιτητικές μανούβρες.

Από τις πρώτες ημέρες της διακυβέρνησης Μητσοτάκη η Ηρώδου Αττικού είχε ανοίξει και μάλιστα είχε διαφημιστεί αυτό από την κυβέρνηση, ενώ εν πάση περιπτώσει είχε διευκολυνθεί πολύ η κίνηση στην Αθήνα, αφού η δίοδος αυτή προς τις νότιες εξόδου της πόλης αποσυμφόρησε σημαντικά το Σύνταγμα και την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας. 

 

Τους τελευταίες μήνες ωστόσο, η Ηρώδου Αττικού ξαναέκλεισε, όχι με κλούβες, αλλά με τα γνωστά εμπόδια της Τροχαίας. Παρά ταύτα, η διέλευση δεν εμποδιζόταν πάντα, με τους κατάλληλους ελιγμούς και την ανοχή της τροχαίας, τα οχήματα μπορούσαν να περάσουν με κατεύθυνση προς την Βασιλέως Κωνσταντίνου, το Παγκράτι και την Καλλιρόης. 

 

Πλην όμως, όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία, η Ηρώδου Αττικού είναι πλέον και επισήμως απροσπέλαστη, καθώς η διέλευση απαγορεύεται με σήμανση της Τροχαίας. Ποιος ο λόγος για όλα αυτά; 

 

Μάλλον θα πρέπει να δοθούν κάποιες εξηγήσεις, οι οποίες ούτως ή άλλως ανεπαρκείς θα είναι…

Τελευταία τροποποίηση στις 10:38 - 21 Μαϊ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.