ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Απ' τον Τσιάρα στο Λοβέρδο, τι να πρωτομαζέψεις;

Απ' τον Τσιάρα στο Λοβέρδο, τι να πρωτομαζέψεις; Κύριο

12:01 - 21 Μαϊ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια αποδείχθηκε ότι μέχρι στιγμής ήταν το πιο προβληματικό για τη ΝΔ. Πολλά τα εύλογα ερωτήματα για τις επίμαχες διατάξεις του και ηχηρές οι αντιδράσεις της Μαριέττας Γιαννάκου και της Όλγας Κεφαλογιάννη.

Μπορεί να μην υπάρχουν πολιτικές «ουρές» σε αυτά και σε κάθε περίπτωση το αν το νομοθέτημα είναι καλό, αν δίνει λύσεις ή όχι, αν δημιουργεί ή λύνει περισσότερα προβλήματα, θα κριθεί στην πράξη, καλώς ή κακώς.

 

Το θέμα είναι ότι σε αυτό το πλαίσιο έγιναν διάφορα «φάουλ». Το μεγαλύτερο από αυτά (μετά του Γιάννη Λοβέρδου) το διέπραξε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ο οποίος επιτέθηκε στις κ. Γιαννάκου και Κεφαλογιάννη, λέγοντας ότι οι οι αντιρρήσεις τους προέρχονται «από προσωπικά βιώματα» και ότι «η νομοθέτηση δεν γίνεται με προσωπικά βιώματα και πρέπει να το καταλάβουνε». 

 

Συζητήσιμο, γιατί μάλλον από προσωπικά βιώματα άλλων γίνεται η συγκεκριμένη νομοθέτηση, αλλά εν προκειμένω άλλο είναι το ζήτημα. 

 

Η φράση αυτή του κ. Τσιάρα δεν άρεσε στο Μέγαρο Μαξίμου. Όπως χαρακτηριστικά έλεγαν στελέχη από το περιβάλλον του Πρωθυπουργού «δεν έπρεπε να πει τέτοιες κουβέντες». 

 

Έχεις βέβαια από την άλλη και τον Γιάννη Λοβέρδο με τις ακραίες του θέσεις για την γονική καταλληλότητα των ανδρών που κακοποιούν τις γυναίκες τους, οπότε τι να πρωτομαζέψεις…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.