ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δεν πάει τυχαία ο Μητσοτάκης στο Χαρδαλιά, λίγο προτού φύγει για Βρυξέλλες

Δεν πάει τυχαία ο Μητσοτάκης στο Χαρδαλιά, λίγο προτού φύγει για Βρυξέλλες Κύριο

11:50 - 24 Μαϊ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η επίθεση στα καταστήματα της συζύγου του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Χαρδαλιά στο Βύρωνα τα ξημερώματα της Κυριακής, προσθέτει άλλη μία υπόθεση προς εξιχνίαση στις διάφορες, σοβαρότερες και μη, των τελευταίων μηνών.

 

Τα ερωτήματα είναι πολλά ως προς το κίνητρο, το στόχο και το γιατί να στραφεί κάποιος εναντίον ενός κυβερνητικού στελέχους, που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει συμβάλλει τόσο καθοριστικά στην αντιμετώπιση τόσων και τόσων κρίσεων. 

 

Μέχρις ότου απαντηθούν, η πολιτική πτυχή της υπόθεσης και οι συμβολισμοί, έχουν την σημασία τους. 

 

Σε αυτό το πλαίσιο, δεν θα πρέπει να αγνοήσει κανείς την παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στη σύσκεψη για την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, τη Δευτέρα. Μπορεί να συνηθίζεται κάτι τέτοιο και μπορεί να εμπίπτει και στις διαδικασίες της ελληνικής διοίκησης, καθώς όλα, καλώς ή κακώς, εκπορεύονται εκ των άνω. 

 

Όμως στη συγκεκριμένη συγκυρία, η παρουσία εκεί του Κυριάκου Μητσοτάκη, λίγο προτού αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες και την έκτακτη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συβουλίου, είναι σίγουρα  και μία ένδειξη στήριξης προς τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.