ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πού πάει με τέτοιο σακάκι ο Τσίπρας;

Πού πάει με τέτοιο σακάκι ο Τσίπρας; Κύριο

11:49 - 28 Μαϊ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το χειρότερο με το Αλέξη Τσίπρα είναι ένα: Δεν μπορεί πλέον να εκπλήξει. Με τίποτα όμως.

Ό,τι και να πει, για ό,τι και να διαμαρτυρηθεί, για οτιδήποτε και αν επιχειρήσει να κάνει φασαρία, φαίνεται ότι απευθύνεται μόνο σε ένα εσωκομματικό ακροατήριο και αυτό περιορισμένο. Συνήθως μεταξύ εκείνων που τον ακούν εκείνη τη στιγμή, βουλευτών, κομματικών στελεχών κλπ. 

 

Έτσι, δεν εξέπληξε και την Παρασκευή με τα λεγόμενα του ο  αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πήγε στη Βουλή, ζήτησε τον λόγο δίχως να προβλέπεται, του τον παραχώρησε ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης και άρχισε να επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη για όλα. Επειδή δεν ήταν εκεί, επειδή μείωσε τάχα τον αριθμό των εισακτέων στα Πανεπιστήμια, επειδή το προηγούμενο βράδυ χαρακτήρισε σκοτεινό διάλλειμμα στην ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας το θλιβερό διάστημα του πρώτου εξαμήνου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και διάφορα άλλα. 

 

Για πολλά από αυτά έλαβε απαντήσεις από άλλους, ωστόσο υπήρξε ένα σημείο στο οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσε να κάνει την έκπληξη. Αρνητική πάντως…

 

Ήταν η ενδυματολογική του επιλογή. Όπως φαίνεται στη  φωτογραφία, ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στη Βουλή φορώντας ένα σκουρόχρωμο T-shirt και ένα καρό σακάκι, οριακά εξεζητημένο. 

 

Κάποιοι θυμήθηκαν αντίστοιχες ατυχείς στιλιστικές επιλογές του Ερντογάν. Κάποιοι άλλοι, το θλιβερό στιλ της δεκαετίας του ’80 και την αισθητική του Miami Vice και του Σόνι Κρόκετ, του χαρακτήρα που ενσάρκωνε ο Ντον Τζόνσον.

 

Όλα αυτά βέβαια στην καλύτερη των περιπτώσεων, γιατί υπάρχουν και άλλοι στιλιστικοί συνειρμοί, οι οποίοι θα μπορούσαν να θεωρηθούν πολιτικά μη ορθοί...

Τελευταία τροποποίηση στις 12:55 - 31 Μαϊ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.