ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς δεν συναντήθηκε η Φώφη με την βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας Κύριο

11:50 - 02 Ιουν 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μερικά ενδιαφέροντα στιγμιότυπα κατέγραψαν οι παρατηρητικοί στο περιθώριο του συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Μίλτον, με διοργανωτή το ygeiamou.gr και ομιλητές μεταξύ άλλων τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννήματα.

Αφότου όλοι παρουσίασαν τις θέσεις και προτάσεις τους για το Σύστημα Υγείας, άλλες ρεαλιστικές, άλλες ανεδαφικές και άλλες αναμενόμενες, όλοι αποχώρησαν. Ακολούθησε η γνωστή ανταλλαγή ανακοινώσεων και η διαμάχη κυβέρνησης-αντιπολίτευσης και… η ζωή συνεχίστηκε. 

 

Ένα από τα ενδιαφέροντα που (δεν) συνέβησαν, σημειώθηκε κατά την αποχώρηση της κ. Γεννηματά από τους χώρους του συνεδρίου στο Χίλτον. Όπως αναφέρεται στο Dark Room του newmoney.gr, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ενημερώθηκε από συνεργάτες της ότι στο καφέ του ξενοδοχείου βρισκόταν η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, η οποία είχε εκφράσει την επιθυμία να γνωρίσει την κ. Γεννηματά. Η Βασίλισσα είχε βρεθεί τις προηγούμενες ημέρες στα Δωδεκάννησα και ειδικότερα στη Λέρο και τους Λειψούς, όπου ενημερώθηκε για την πορεία της κατασκευής του καταφυγίου θαλάσσιας ζωής. 

 

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αιφνιδιάστηκε από την πρόταση, δεν φάνηκε να το σκέφτεται και πολύ και αποχώρησε επιταχύνοντας, λέγοντας κάτι του τύπου «εντάξει τώρα, αν είναι να μας πουν ότι πίνουμε καφέδες με βασιλιάδες»…

 

Η έλλειψη ευελιξίας είναι προφανής και τα κατάλοιπα του παρελθόντος ζωντανά…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.