ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η συζήτηση περί ανασχηματισμού λήγει με… ανασχηματισμό

Η συζήτηση περί ανασχηματισμού λήγει με… ανασχηματισμό Κύριο

11:44 - 08 Ιουν 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η συζήτηση περί ανασχηματισμού είναι πάντοτε άχαρη αν και συνήθως προξενεί ένα ενδιαφέρον, κυρίως μεταξύ επαγγελματικών της πολιτικής, δηλαδή των πολιτικών στελεχών και των δημοσιογράφων.

Αυτό που ισχύει είναι ότι όποτε αρχίζει μία συζήτηση περί ανασχηματισμού, ασχέτως του πόσο θα διαρκέσει και επειδή πάντοτε έχει μία βάση, είτε σε κυβερνητικές διαρροές, είτε σε πληροφορίες και ενδείξεις, πάντοτε καταλήγει σε ανασχηματισμό. 

 

Εν προκειμένω και επειδή η συζήτηση αυτή έχει ξεκινήσει, η κυβέρνηση φυσικά και τη διαψεύδει. Όπως λέγεται, ο Πρωθυπουργός δεν είναι οπαδός των διαρκών αλλαγών. Ωστόσο, οι δύο ανασχηματισμοί που έχει κάνει έως σήμερα ήταν πολύ περιορισμένης εμβέλειας. 

 

Και αυτό που επίσης πλανάται πάνω από το Μαξίμου, είναι ότι κάποια στιγμή και με τη συμπλήρωση δύο ετών διακυβέρνησης, μία πολιτική επανεκκίνηση θα είναι στο πρόγραμμα, για πολλούς και διάφορους λόγους. 

 

Πότε θα γίνει αυτή, είναι το ζητούμενο. Μπορεί να μην είναι άμεση, ωστόσο οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν πολλά, σε συνάρτηση πάντοτε και με διάφορα ζητήματα, όπως η εξέλιξη της πανδημίας…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.