ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Τσακαλώτος, το «δικό του» εμβόλιο και η απογοήτευση για τις θαυμάστριές του

Ο Τσακαλώτος, το «δικό του» εμβόλιο και η απογοήτευση για τις θαυμάστριές του Κύριο

10:56 - 11 Ιουν 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Είναι γνωστό και διαπιστώνεται συχνά ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι σε άλλο μήκος κύματος από τον Τσίπρα και τους λοιπούς έξαλλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, προσπαθεί να κρατά και ισορροπίες και σχεδόν πάντοτε επιστρατεύει το χιούμορ του, άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε με λιγότερη. 

 

Κάτι τέτοιο συνέβη και την Πέμπτη, όταν ο κ. Τσακαλώτος επισκέφθηκε μία πρωτοβάθμια δομή υγείας προκειμένου να κάνει τη δεύτερη δόση εμβολίου, με το σκεύασμα της AstraZeneca. 

 

Είναι εκείνο που ο Τσίπρας έλεγε ότι η κυβέρνηση θέλει να το ξεστοκάρει, ωστόσο στην περίπτωση του κ. Τσακαλώτου υπάρχει μία λεπτομέρεια. Το εμβόλιο αναπτύχθηκε από την επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, της alma mater δηλδή του πρώην υπουργού Οικονομικών. Πιθανώς λοιπόν ο κ. Τσακαλώτος να έχει έναν λόγο παραπάνω να εμπιστεύεται το εμβόλιο και να μην συμμετέχει στη θολούρα που γενικά καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα. 

 

Πάντως, έκρινε ότι έπρεπε να γράψει και μια εξυπνάδα στο facebook, αναφερόμενος στη δεύτερη εμβολιαστική δόση του Πρωθυπουργού και στο σχετικό στιγμιότυπο όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κατεβάσει το πουκάμισο του για τη φωτογράφιση. 

 

Όπως ενημέρωσε τους ακόλουθους του ο κ. Τσακαλώτος, είχε τη διαβεβαίωση του Ανδρέα Ξανθού ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν απαραίτητο. 

 

Κρίμα βέβαια για τις θαυμάστριες του και για την… Σκάρλετ Γιόχανσον…

 

{https://www.facebook.com/tsakalotos.euclid/posts/2895927673991608}

 

Τελευταία τροποποίηση στις 11:59 - 11 Ιουν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.