ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πώς ο Ζάεφ κάνει χάρη στο Μητσοτάκη και εκθέτει τον Τσίπρα

Πώς ο Ζάεφ κάνει χάρη στο Μητσοτάκη και εκθέτει τον Τσίπρα Κύριο

12:05 - 23 Ιουν 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το σίριαλ με την Συμφωνία των Πρεσπών είναι πλέον πασίδηλο ότι θα τραβήξει για πολύ καιρό και αυτό αποδεικνύει ότι εν προκειμένω ο Τσίπρας και οι λοιποί ζουν μία ακόμη αυταπάτη, νομίζοντας και πανηγυρίζοντας ότι έχουν λύσει το θέμα.

Το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ είχε πρωταγωνιστή τον Ζόραν Ζάεφ, πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, ο οποίος ως γνωστόν παρακολούθησε τον αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Ολλανδία στο Άμστερνταμ. 

 

Σε συνέχεια της παρατυπίας και της αναγραφής της χώρας στις φανέλες της εθνικής ομάδας με τα αρχικά MKD, κατά παράβαση και της ίδιας της συμφωνίας των Πρεσπών, ο Ζάεφ έκανε μία ανάρτηση, χρησιμοποιώντας τα ίδια γράμματα και τον όρο Μακεδονία, «ξεχνώντας» πώς ονομάζεται χώρα του. 

 

Έτσι, άθελα(;) του έκανε μία τεράστια χάρη στο Μητσοτάκη, ο οποίος δικαιώνεται λέγοντας ότι οι γείτονες δεν τηρούν τα συμφωνηθέντα και αναβάλει επ’ αόριστον την κύρωση των τριών μνημονίων συνεργασίας, που του δημιουργούν ένα κάποιο εσωκομματικό ζήτημα. 

 

Όσο για τον Τσίπρα, μάλλον θα πρέπει να τα βάλει με τον φίλο του τον Ζάεφ, ο οποίος όλο και κάποιο τρόπο βρίσκει να τον διαψεύδει και να τον εκθέτει…

 

{https://twitter.com/Zoran_Zaev/status/1407011810977398784}

Τελευταία τροποποίηση στις 14:29 - 23 Ιουν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.