ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι ευρωσοσιαλιστές που θα δουν τον Τσίπρα έχουν ακούσει για τον Πολάκη;

Οι ευρωσοσιαλιστές που θα δουν τον Τσίπρα έχουν ακούσει για τον Πολάκη; Κύριο

13:58 - 23 Ιουν 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Αλέξης Τσίπρας είχε «φάει πόρτα» από τον Πέδρο Σάντσες, τον σοσιαλιστή Πρωθυπουργό της Ισπανίας, ο οποίος δεν περιέλαβε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόγραμμα του κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Αθήνα.

Παρά ταύτα και ενώ εξακολουθεί να συμπορεύεται με τον Πολάκη και τους άλλους έξαλλους, φαίνεται ότι ο Τσίπρας έβαλε λιτούς και δεμένους για να αποκαταστήσει σχέσεις με του ευρωσοσιαλιστές - που προφανώς δεν ξέρουν τον Πολάκη, ούτε και πολυέχουν καταλάβει τι ακριβώς είναι ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Έτσι, από την Τετάρτη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει ως παρατηρητής στην προπαρασκευαστική σύνοδο της Ομάδας των Ευρωσοσιαλιστών-PES. 

 

Και επίσης θα συναντήσει κόσμο και κοσμάκη και ειδικότερα: τον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι, τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομίας Πάολο Τζεντιλόνι, τη συμπρόεδρο της Ευρωομάδας των Πρασίνων Σκα Κέλερ, τoν Συμπρόεδρο της Ευρωομάδας της Αριστεράς, Μάρτιν Σίρντεβαν και την Πρόεδρο της Ευρωομάδας των Σοσιαλιστών Ιράτχε Γκαρσία Πέρες. 

 

 

Στη συνέχεια θα πάει στο Βερολίνο, όπου θα συμμετάσχει, πάλι με το καθεστώς του παρατηρητή, αλλά για πρώτη φορά, σε τακτική Συνάντηση των Ευρωσοσιαλιστών Ηγετών και θα έχει συνάντηση με τις συμπρόεδρους της Die Linke Σουζάνε Χένινγκ Βέλσοβ και Γιανίνε Βίσλερ.

 

Μετά θα επιστρέψει να παρακολουθήσει τα νέα κατορθώματα του Πολάκη και να πλακωθεί με τους συντρόφους στην προγραμματισμένη για το επόμενο Σαββατοκύριακο (2-4 Ιουλίου) συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.