ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο ποιητικός οίστρος του Τσίπρα έχει συνέχεια…

Ο ποιητικός οίστρος του Τσίπρα έχει συνέχεια… Κύριο

04:47 - 28 Ιουν 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η προηγούμενη εβδομάδα έκλεισε με μία ακόμη ευρωπαϊκή σύνοδο, όπου φάνηκε ότι η Ευρώπη πολύ δύσκολα θα συντονιστεί στην πρακτική διαχείριση της πανδημικής κρίσης.

Οι Γερμανοί έδειξαν να ενοχλούνται με την αποδοχή εκ μέρους της Ελλάδας του ρωσικού και του κινεζικού εμβολίου, οι ηγέτες έδειξαν να μην συμφωνούν με την λήψη κοινών μέτρων για την αντιμετώπιση του αντιεμβολιαστικού κινήματος και πιθανώς όλα αυτά να προμηνύουν ένα ακόμη δύσκολο φθινόπωρο, με… προδιαγεγραμμένα απρόοπτα. 

 

Στο περιθώριο της συνόδου κορυφής όμως, ως γνωστόν, πραγματοποιούνται και οι σύνοδοι των ευρωπαϊκών κομμάτων. Και στη σχετική συνάντηση των ευρωσοσιαλιστών συμμετείχε ως παρατηρητής και ο Αλέξης Τσίπρας. 

 

Το πιο ενδιαφέρον της συμμετοχής του δεν ήταν τόσο τα τετριμμένα που δήλωσε για εσωτερική κατανάλωση, όσο οι αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα, οι οποίες εσχάτως χαρακτηρίζονται από μία ποιητική, αμπελοφιλοσοφική διάθεση. Έτσι, σε συνέχεια εκείνης της ανάρτησης για τα «σύννεφα του Ιούνη», αυτή τη φορά ενημέρωσε τους ακόλουθους του ότι βρίσκεται στις Βρυξέλλες, όπου «το καλοκαίρι ξέχασε να έρθει»…

Όσο για την εμφάνιση με t-shirt και τζιν στη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι (φωτ.), τα σχόλια είναι περιττά.

 

{https://www.instagram.com/p/CQhAi8EtM2j/?utm_medium=share_sheet}

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.