ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πιερρακάκης – Αβραμόπουλος βάζουν «φωτιά» στην Α’ Αθήνας

Πιερρακάκης – Αβραμόπουλος βάζουν «φωτιά» στην Α’ Αθήνας Κύριο

13:02 - 02 Αυγ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει και ξαναλέει ότι δεν πρόκειται να γίνουν πρόωρες εκλογές, παρά ταύτα φαίνεται ότι κάποιοι δεν τον πολυπιστεύουν ή πάντως ετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο.

Υπό αυτό το πρίσμα η εκλογική προετοιμασία έχει φουντώσει για τα καλά στην Α’ Αθήνας, μία περιφέρεια στην οποία παραδοσιακά κυριαρχεί η ΝΔ και συνωστίζονται πρωτοκλασάτα ή επίδοξα πρωτοκλασάτα στελέχη.

Στην συγκεκριμένη περιφέρεια, όπως και σε άλλες, «τρέχουν» μετρήσεις εδώ και καιρό, ενώ διάφορες σφήνες υποψηφίων προξενούν ανησυχίες στους μέχρι τώρα κυρίαρχους της Α’ Αθήνας. Πέραν λοιπόν της Όλγας Κεφαλογιάννη, του Βασίλη Κικίλια, του Νικήτα Κακλαμάνη, του Θάνου Πλεύρη, του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, του Αγγελου Συρίγου και της Φωτεινής Πιπιλή, στο παιχνίδι μπαίνει δυναμικά ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του «Βήματος της Κυριακής», κατά πάσα πιθανότητα και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, αν τελικώς δεν είναι υποψήφιος στο Επικρατείας.

Όλα αυτά προμηνύουν μία σκληρή εσωκομματική μάχη για την εκλογή, δεδομένου και ότι οι έδρες στην Α’ Αθήνας θα μειωθούν σε 13 (από 14 στις τελευταίες εκλογές)…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.