ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μήπως ο Τσίπρας «έσωσε» τον Χρυσοχοΐδη;

Μήπως ο Τσίπρας «έσωσε» τον Χρυσοχοΐδη; Κύριο

10:22 - 26 Αυγ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το ότι η συζήτηση της Τετάρτης στη Βουλή με θέμα τις πυρκαγιές και την επόμενη ημέρα θα εξελισσόταν σε ένα ξεκατίνιασμα, ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο.

Η νευρικότητα κυριάρχησε και ήταν φανερή σχεδόν σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο η αγωνία του Αλέξη Τσίπρα να κερδίσει πολιτικούς πόντους ήταν περισσότερο αισθητή. 

Θεωρώντας για κάποιο λόγο ότι μιλούσε από θέση ισχύος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε να μην κατανοεί ότι όποιες και αν είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης για την διαχείριση της κρίσης με τις πρόσφατες πυρκαγιές, αυτό είναι ένα πεδίο συζήτησης  από το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να βγει κερδισμένος. Για τους γνωστούς λόγους. 

 

Σε αυτό το σκηνικό, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε και μία ακόμη πολιτική γκάφα. Θέλοντας να κάψει τα σενάρια του ανασχηματισμού και βάλλοντας κατά του αγαπημένου του στόχου, του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αναρωτήθηκε για πόσο ακόμη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα είναι στη θέση του. 

 

Ασχέτως του ποιες είναι οι προθέσεις του Πρωθυπουργού, έπειτα από αυτό μάλλον θα σκεφτεί πολύ αν θα ικανοποιήσει την επιθυμία του Αλέξη Τσίπρα…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.