ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Έμμισθο μέλος του ΔΣ του ομίλου Motor Oil ο ναύαρχος

Έμμισθο μέλος του ΔΣ του ομίλου Motor Oil ο ναύαρχος Κύριο

12:49 - 02 Σεπ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Πολλά ακούστηκαν και διάφορες πολιτικές ερμηνείες επιχειρήθηκε να δοθούν στις παλινωδίες και την άρνηση του ναυάρχου ε.α. Βαγγέλη Αποστολάκη να αναλάβει το νεοσύστατο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Υπάρχει ωστόσο μία λεπτομέρεια που υπερβαίνει την πολιτική του σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα και στην οποία δεν δόθηκε ιδιαίτερη σημασία - δίχως να μπορεί κανείς να είναι βέβαιος ότι αυτή είναι η παράμετρος που επηρέασε καθοριστικά τις εξελίξεις. 

 

Σε επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας πετρελαιοειδών Coral (του ομίλου Motor Oil, της οικογένειας Βαρδινογιάννη) του προηγούμενου Ιουλίου, αναφέρεται ότι ο ναύαρχος Αποστολάκης είναι μέλος του ΔΣ. 

 

Στη σχετική ανακοίνωση με ημερομηνία 1 Ιουλίου 2021, σημειώνεται: 

 

 

«Σύμφωνα με την ενότητα 4.1.3.3 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η «CORAL ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ», με ΑΦΜ 094472979/ ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών και ΑΡ.Γ.Ε.Μ.Η. 122222201000 (εφεξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι την 30ή Ιουνίου 2021 στις 14.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε Τακτική Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Εταιρείας στο Μαρούσι Αττικής, Ηρώδου Αττικού 12α και παρέστη ο μοναδικός μέτοχος που εκπροσωπεί το 100,00% του μετοχικού κεφαλαίου».

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνονταν και τα εξής: 

 

- «Θέμα 4o : Εγκρίθηκαν παμψηφεί, ήτοι με το 100% των μετοχών και ψήφων, οι αμοιβές των μελών του Δ.Σ.. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η διανομή μέρους από τα αποθεματικά μερισμάτων ημεδαπών επιχειρήσεων προηγούμενων χρήσεων για αμοιβές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, συνολικού ποσού τριακοσίων χιλιάδων ευρώ ( 300.000,00 Ε) κατά τα αναφερόμενα παρακάτω στο θέμα 5ο ». 

 

 

- «Θέμα 6ο: Εξελέγη παμψηφεί, ήτοι με το 100% των μετοχών και ψήφων, νέο Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο σύμφωνα με το άρθρο 18 παρ. 2 του Καταστατικού θα διοικήσει την Εταιρεία για τριετή θητεία, παρατεινόμενη μέχρι την πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας μετά τη λήξη της θητείας τους, που δεν θα μπορεί πάντως να υπερβεί την τετραετία.

Εξελέγησαν τα κάτωθι μέλη:

  1. Βαρδινογιάννης Ιωάννης του Βαρδή και της Μαριάνας,
  2. Θωμαΐδης Γεώργιος του Κων/νου και της Αικατερίνης,
  3. Χατζόπουλος Γεώργιος του Νικολάου και της Σταματίας,
  4. Κοσμαδάκης Ιωάννης του Νικολάου και της Αργυρούλας,
  5. Tζαννετάκης Πέτρος του Τζανήμπεη και της Μαρίας,
  6. Μπίτζιος Μιχαήλ του Δημητρίου και της Ουρανίας.
  7. Χρηστέας Εμμανουήλ του Αριστείδη και της Αννας
  8. Αικατερινάρη Ουρανία του Νικολάου και της Ασημίνας
  9. Αλεξάκη Χαρίκλεια του Δημητρίου και της Ηλέκτρας
  10. Αποστολάκης Ευάγγελος του Ευαγγέλου και της Ελένης
  11. Κυρίτσης Σπυρίδων του Χαραλαμπου και της Ευτυχίας.

 

Για τα τέσσερα τελευταία μέλη του Δ.Σ. έγινε η διαπίστωση από τη Συνέλευση πλήρωσης των κριτηρίων ανεξαρτησίας τους, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Νόμου 4706/2020»…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.