ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πήρε θάρρος και ο Κυρανάκης και θέλει εξηγήσεις για τη διαγραφή Μπογδάνου

Πήρε θάρρος και ο Κυρανάκης και θέλει εξηγήσεις για τη διαγραφή Μπογδάνου Κύριο

11:29 - 06 Οκτ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η υπόθεση Μπογδάνου, στο βαθμό που είναι «υπόθεση», έχει μεν κάποια στοιχεία γραφικότητας, όμως και μόνο το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητοστάκης διαγράφει ένα μέλος της ΚΟ, φανερώνει ότι υπάρχει ζήτημα.

Το ζήτημα είναι γνωστό και έχει να κάνει με την δεξιά πτέρυγα της ΝΔ και την ασφυξία που φαίνεται ότι αισθάνονται διάφορα στελέχη και βουλευτές τα οποία δεν αντέχουν την κεντρώα πολιτική του Πρωθυπουργού και την ανάδειξη προσώπων αυτής της αντίληψης. 

 

Ειδικότερα δε αν είσαι βουλευτής Α’ Αθηνών, όπως ο Μπογδάνος και βλέπεις να έρχεται Πιερρακάκης υποψήφιος στην ίδια περιφέρεια, αναζητείς χώρο και κοινό στα δεξιά και λες διάφορα ακραία. 

 

Το θέμα είναι ότι το μήνυμα στον Μπογδάνο απευθύνεται και σε άλλους. Μεταξύ αυτών και ο Κυρανάκης, ο οποίος είχε «χαθεί» το τελευταίο διάστημα, όμως αμέσως μετά την διαγραφή του  Μπογδάνου, εμφανίστηκε και αξίωσε εξηγήσεις «και από τις δύο πλευρές». Δηλαδή και από τον Πρωθυπουργό. 

 

Μάλλον θάρρος πήρε από τις εξελίξεις ο Κυρανάκης, ο οποίος απευθύνεται στο ίδιο περίπου κοινό. Αν θα του κοπεί ο βήχας ή όχι, θα φανεί αργότερα ή συντομότερα…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.